Tarief per gebruiker, per maand, of per verlenging is voorbij met 3CX SMB

Tarief per gebruiker, per maand, of per verlenging is voorbij met 3CX SMB

Volgens 3CX kregen bedrijven niet eerder zo eenvoudig de kans op zoveel waarde. 3CX SMB geeft kleine bedrijven de mogelijkheid om kosteloos de controle over hun zakelijke communicatie over te nemen.

3CX, een wereldleider op het gebied van zakelijke communicatie, waaronder bellen, video en gratis livechat, kondigt de nieuwste release aan van 3CX SMB. Nu kleine bedrijven wereldwijd te maken krijgen met stijgende communicatiekosten, is het geen verrassing dat bedrijven met 50 werknemers of minder zich tot deze toonaangevende mondiale aanbieder wenden voor hun communicatie oplossingen.

3CX SMB is een veelgevraagde communicatieoplossing voor kleine bedrijven. 3CX SMB biedt hen een gemakkelijke en betaalbare manier om de grote hoofdpijn van gemiste oproepen op te lossen die elk bedrijf kunnen maken of breken. Voor de betaalde versie rekent 3CX jaarlijks minder dan $ 195, inclusief geavanceerde contactcenterfuncties. Een SIP-trunk-account kan ook worden toegevoegd vanaf slechts $ 1 per maand. Voor degenen die minder geavanceerde functies nodig hebben: 3CX SMB Free is helemaal gratis en omvat zes SIP-trunks, onbeperkte videoconferenties, gratis livechat en bellen!

CEO Nick Galea: “Net zoals WhatsApp een revolutie teweegbracht in sms-berichten, vervult 3CX SMB onze visie om een ​​revolutie teweeg te brengen in de zakelijke communicatie – om deze eerlijk en gratis beschikbaar te maken voor iedereen. Er is geen adder onder het gras. Als u er niet van houdt uw zuurverdiende geld te verspillen, en net als de meeste bedrijven waarde hecht aan de kosten, dan is 3CX SMB – gratis of betaald – een krachtige oplossing voor uw belangrijkste bezit: klant- en teamcommunicatie!”

Lees ook:
  • Nederlandse consument verkiest telefoon boven stuntelende chatbot
  • Hoe SoftwareOne bedrijven helpt Microsoft Copilot optimaal te benutten