TIE Kinetix biedt zelfbediening e-facturatie oplossingen aan MKB

e-facturatie Tie Kinetix

TIE Kinetix kondigt aan dat het bedrijf succesvol een online winkel heeft gelanceerd om snel en eenvoudig, zelfbedienende e-facturatie oplossingen aan de MKB-markt te bieden.

De nieuwe online winkel van het bedrijf is vernieuwend in het B2B-aankooptraject

TIE Kinetix, een leider in 100% digitalisering van de toeleveringsketen, kondigt aan dat het bedrijf succesvol een online winkel heeft gelanceerd om snel en eenvoudig, zelfbedienende e-facturatie oplossingen aan de MKB markt te bieden. De eerste zelfbedieningsoplossing (waar er nog vele van volgen), gericht op de conversie van PDF naar Peppol e-factuur, is nu beschikbaar voor aankoop.

Grotere bedrijven passen steeds vaker digitaliseringstactieken voor de toeleveringsketen toe om de bedrijfsefficiëntie te verhogen en duurzaamheidsdoelstellingen te halen. Dit begint vaak met de overstap naar e-facturatie, wat vervolgens een enorme druk legt op hun leveranciers, met name kleine en middelgrote ondernemingen (MKB).

“Als dienstverlener worden wij dagelijks geconfronteerd met de uitdagingen waar leveranciers in het MKB mee te maken hebben”, zegt Jan Sundelin, CEO van TIE Kinetix. “Ze hebben allemaal een eenvoudige taak: een factuur sturen naar hun klant. Dus als we de adoptiegraad van e-facturatie onder deze groep willen verhogen, is het onze verantwoordelijkheid om hun werk gemakkelijk te maken. Onze online winkel is de eerste in zijn soort om deze leveranciers een betaalbare oplossing te bieden die geen technische implementatie vereist.”

Alle TIE Kinetix-oplossingen zijn beschikbaar via de online winkel van het bedrijf en PDF-2-FLOW is de eerste oplossing die volledig zelfbedienend is. De oplossing is speciaal ontwikkeld voor MKB-leveranciers die jaarlijks tussen de 300 en 3.500 facturen versturen. Deze leveranciers versturen te veel facturen om gebruik te maken van (gratis) e-facturatieportalen en te weinig facturen om de investering in een volledig geïntegreerde EDI/XML oplossing te rechtvaardigen. PDF-2-FLOW is vanaf nu online verkrijgbaar in Nederland en het bedrijf streeft naar een internationale release op korte termijn.

TIE Kinetix heeft plannen om in de komende maanden soortgelijke zelfbedieningsoplossingen aan te bieden voor ten minste drie andere oplossingen binnen deze doelgroep. Hiermee wil het bedrijf haar doelstelling bereiken, namelijk het bedienen van de onderbediende MKB-markt, terwijl het zich tegelijkertijd de intern benodigde resources voor de verkoop en implementatie van deze oplossingen wil minimaliseren. Bovendien is TIE Kinetix ervan overtuigd dat de eenvoud van het huidige PDF-2-FLOW-aanbod en het toekomstige aanvullende aanbod zal leiden tot een groter succes bij de onboarding van leveranciers voor hun bestaande klanten.

De online winkel is bereikbaar via https://shop.tiekinetix.com/

Lees ook:

Gerelateerde berichten...