Hoe u adoptie van nieuwe technologie succesvol maakt!

Hoe zorgt u ervoor dat medewerkers nieuwe technologie omarmen en er mee blijven werken? Lees het in deze whitepaper! Adoptie ofwel het ‘eigen maken’, is het belangrijkste onderdeel binnen implementatie van nieuwe zorgtechnologie.

Met de implementatie van nieuwe technologie verandert er veel in uw zorgorganisatie. Processen en werkwijzen veranderen en van zorgmedewerkers wordt verwacht dat ze de nieuwe oplossing eigen maken en de beoogde doelstellingen behalen. Adoptie van deze nieuwe oplossingen, ofwel het ‘eigen maken’, is misschien wel het belangrijkste onderdeel binnen de implementatie van nieuwe zorgtechnologie.

Maar hoe zorgt een zorgorganisatie ervoor dat medewerkers de nieuwe technologie omarmen en er mee blijven werken, nu én in de toekomst? In deze whitepaper geven wij handvaten die helpen bij de adoptie van nieuwe zorgtechnologie door uw medewerkers

Bent u benieuwd naar het best passende draadloze communicatienetwerk voor uw organisatie? Onze zorgadviseurs inventariseren samen met u de mogelijkheden en voorzien u van een advies op maat voor uw zorgorganisatie.

In 6 stappen de juiste zorgdomotica-oplossing

Hoe komt u tot de keuze van een juiste zorgdomotica-oplossing waarmee uw zorgmedewerkers efficiënter werken en meer tijd besteden aan cliënten? Hertek Care begeleidt u met 6 stappen naar de best passende zorgdomotica-oplossing voor uw zorgorganisatie. U legt het juiste fundament voor zorgvernieuwing waarvan uw zorgorganisatie profiteert, vandaag én in de toekomst.

Uw visie is bepalend voor onder meer de draadloze infrastructuur, het communicatie device en hoe u zorgdomotica toepast. Maar hoe gaat u om met procesverandering, de adoptie door uw medewerkers en zorgt u ervoor dat data uw zorgproces verbeterd? Wij ondersteunen u met iedere stap, zodat technologie zorgt voor maximale ondersteuning van uw cliënten, medewerkers en processen.

Lees ook:

Gerelateerde berichten...

X