Huidige hardware inruilen bij aankoop nieuwe

Naast het alleen uitleveren van nieuwe, kan ThinClientSpecialist ook iets voor u betekenen omtrent de inruil van uw huidige hardware. Bij aanschaf van nieuwe hardware zorgen wij, indien gewenst, namelijk voor de afvoer van uw bestaande hardware. U bent hierbij verzekerd dat het materiaal volgens milieurichtlijnen wordt vernietigd of indien mogelijk gerecycled. Wij zijn er erg trots op om hierin samen te werken met maatschappelijke organisaties die werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans geven. Zie ook hier.
Daarnaast kunnen wij u helpen met een aanvraag voor een inruilprocedure bij de fabrikant. In de meeste gevallen worden de producten geheel kosteloos opgehaald.
Uw hardware heeft vaak nog een marktwaarde, naast een restwaarde krijgen uw systemen een nieuwe bestemming en draagt u bij aan een duurzame economie en MVO.

Afgeschreven betekent niet onbruikbaar

ThinClientSpecialist heeft een erg breed opkoopnetwerk. We zijn daarom in staat om u de maximale restwaarde te kunnen bieden. Dit geldt voor thin clients, notebooks, tablets en smartphones (per soort, type en merk is dit natuurlijk verschillend). De waardebepaling van uw hardware hangt af van verschillende factoren, vraag hiervoor een vrijblijvende waardebepaling aan en ontvang binnen 2 werkdagen een offerte.

Datawipe

Indien gegevens zoals persoonlijke data en/of vertrouwelijke data (medische of financiële gegevens) nog ‘gewiped’ moeten worden op uw hardware, zullen deze worden verwijderd volgens de GDPR-wetgeving. Hierbij is het mogelijk om een certificaat te ontvangen.

Stappenplan

Bent u geïnteresseerd in wat uw huidige hardware op kunnen leveren? Volg onderstaande stappen voor een gewenste maatwerk offerte:

Inventariseer welke hardware u wenst te verkopen. Maak hierbij duidelijk: aantallen, merk, type, SKU en specificaties. Ter info: wij hebben ook software om deze inventarisatie mee te doen.
Geef aan of uw gegevens gewiped moeten worden en of u hiervan een certificaat wenst te ontvangen.

Binnen 2 werkdagen ontvangt u van ons een maatwerk offerte.

Gerelateerde berichten...

X