Hybrid IT Infrastructure 2022

Bezoek op 27 september 2022, het congres Hybrid IT Infrastructure gratis in Stadion Feijenoord, Rotterdam. Het praktijkgerichte Hybrid IT Infrastructure congres gaat in op het optimaal inrichten, optimaliseren en beveiligen van de gehele (hybride) IT Infrastructuur.

Tijdens het congres staat netwerken met vakgenoten en kennisdeling centraal. Het congres is volledig verzorgd en brengt u op de hoogte van de laatste trends en de nieuwste ontwikkelingen. Onderwerpen die aan bod komen; Veranderingen in het IT-landschap, Cloud management, Cloud technologie en multi-cloud, (hybride) cloudinfrastructuur, integratie aspecten, Serverless Architecture, Security & Privacy, DevOps en Datacenteroplossingen.

Aan de hand van het thema ‘’Route naar de optimale IT-Infrastructuur’’ kijken we naar hoe de toekomst van IT-infrastructuur eruitziet. U hoort van toonaangevende organisaties welke uitdagingen zij hebben en doet in één dag alle kennis op over de optimale inrichting en beveiliging van uw (hybride) IT-infrastructuur.

Er is een divers programma met inspirerende sprekers die hun expertise met u delen. Met bijdragen van onder andere Stedin, Jumbo, DocuSign, Digital Architect NetWorks, Flexera, Juniper Networks, Redwood Software, Sentia en Nutanix. Trendwatcher Vincent Everts sluit de dag in stijl af.

Congres: 27 september 2022
Locatie: Stadion Feijenoord, Rotterdam
Tijd: 09:15 – 16.30
Organizer: Heliview Conference & Training

Gerelateerde berichten...