Vakbeurs en congres over IT-ondersteund leren en opleiden
Van 30 januari t/m 1 februari 2018 vindt in het Duitse Karlsruhe de internationale vakbeurs en congres de LEARNTEC plaats. Deze vakbeurs biedt alles op het gebied van digitaal leren, onderwijsinnovatie en ict. Docenten, ondernemers en zelfstandigen die actief zijn op het gebied van leren met IT, kunnen met de promocode VISIT-LT18 nu gratis bezoekerskaarten bestellen voor de vakbeurs. Tot 11 december ontvangen geïnteresseerden ook een early-bird-korting op toegang tot het congres.

Met meer dan 7.250 beursbezoekers en 240 exposanten uit 12 verschillende landen is de LEARNTEC dé vakbeurs en het belangrijkste platform voor IT-ondersteund leren. Het toenemende belang van digitaal opleiden weerspiegelt zich wederom tijdens deze vakbeurs en het Europees gerenommeerde congres. Het thema van het congres dit jaar is ‘Onderwijs als motor van de digitalisering’. In verschillende presentaties gaan sprekers in op de vraag hoe analoge medewerkers gedigitaliseerd kunnen worden.

Meer informatie over de LEARNTEC, de gratis toegangskaarten en de kortingskaarten voor het congres is online te vinden onder www.dnhk.org/learntec en www.learntec.de. Ook exposanten kunnen zich via de Duits-Nederlandse Handelskamer nog aanmelden voor deelname aan het Internationale Paviljoen.

 

Gerelateerde berichten...