IFS in IDC MarketScape genoemd als Major Player onder leveranciers SaaS- en cloud-ERP

IFS, wereldwijd leverancier van bedrijfsapplicaties, maakt bekend dat zijn enterprise resource planning-suite (ERP) is gepositioneerd als Major Player in het IDC MarketScape: Worldwide SaaS and Cloud-Enabled Operational ERP Applications 2019 Vendor Assessment*.

IFS levert een complete ERP-oplossing voor internationale bedrijven die goederen produceren en distribueren, assets onderhouden en servicegerichte activiteiten beheren. Tot de meest recente cloud-ERP-klanten behoren AF, het internationale engineering- en designbedrijf, Thetford, wereldmarktleider in mobiele sanitaire systemen, Samhall, een van de grootste serviceproviders van Zweden, en Jackon Group, een van Europa’s toonaangevende fabrikanten van polystyreenproducten.

De IDC MarketScape positioneerde IFS in de Major Player-categorie. Deze keuze werd gemaakt op basis van een uitgebreide analyse van de strategieën en mogelijkheden van het bedrijf. Het onderzoek benoemt de volgende sterke punten in het technologieportfolio van IFS:
Image

Betrokkenheid bij de klant: IFS erkent dat diepgaande industrie-expertise een sleutelrol speelt in het succes van zijn klanten. Productie-experts werken al tientallen jaren nauw samen met klanten om hun oplossing te perfectioneren, waardoor sommige klanten hun ROI’s verdubbelden. Voor een vervoersbedrijf werd AI toegepast op de IFS Dynamic Scheduling Engine, wat zorgde voor een toename van twintig procent van de beschikbaarheid van werkende machines.

Daardoor was het mogelijk meer contracten af te sluiten zonder nieuw personeel aan te nemen.
Flexibel product: IFS biedt meerdere productiemogelijkheden, visuele drag-and-drop-functionaliteit voor operationele planning, geïntegreerde eco-voetafdrukfunctionaliteit, geïntegreerd servicemanagement en complete functionaliteit voor productlifecyclemanagement.

Cloud-first en innovatie: IFS Applications heeft een cloud-first mindset. IFS investeert flink om IFS Applications geschikt te maken voor de cloud. Momenteel maakt IFS IoT (internet of things), data imaging, data-integratie en BI (Business Intelligence)/geavanceerde analytics mogelijk. Ook ondersteunt IFS in zijn IFS Labs blockchain, artificial intelligence/machine learning, RPA (Robotic Process Automation), AI, HoloLens, VOX en conversational UI (user interface).

“Rapporten als IDC MarketScape onderstrepen de toonaangevende productmogelijkheden van IFS. We zijn trots om deze te leveren aan ERP-klanten over de hele wereld”, aldus Antony Bourne, President, IFS Industries Business Unit. “Onze volledige organisatie, inclusief de afdeling productmanagement en -ontwikkeling, is erop gericht te voldoen aan de huidige en toekomstige behoeften van onze klanten. Dankzij de korte lijnen met onze klanten, prospects en partners kunnen we een ERP-platform bieden dat de zakelijke waarde oplevert die onze klanten van IFS verwachten.”

 

Gerelateerde berichten...

X