Kennissessie: Oplossingen voor opleidingsuitdagingen in de foodindustrie

ROVC, partner in trainingen en opleidingen voor technisch Nederland, organiseert op dinsdag 8 november een kennissessie over de uitdagingen bij het werven en opleiden van technici in de foodindustrie. De foodbranche kampt met twee grote uitdagingen. Enerzijds de krapte op de arbeidsmarkt en de grote vraag naar technici. Anderzijds is het bieden van een passende opleiding lastig.

Tijdens de kennissessie worden handvatten gedeeld over deze uitdagingen en wordt men geïnspireerd voor het uitstippelen van een effectief personeelsbeleid. Deze middag is met name interessant voor opleidingscoördinatoren, hoofden TD, HR-professionals en productieleiders die werkzaam zijn in de foodindustrie.

De kennissessie belooft een interactieve en boeiende middag te worden. Zo zijn er twee interessante gastsprekers. Hans van Dijk van Dutch Cocoa en Jan Uilenbroek van Uilenbroek Consultancy vertellen over hun praktijkervaring met het opleiden en werven van technici. Tevens zijn er vier rondetafelgesprekken met boeiende onderwerpen. Denk aan de strijd om technisch talent en tips en tricks voor de top drie opleidingsuitdagingen. Tenslotte biedt de kennissessie de mogelijkheid om te sparren met concullega’s over passende oplossingen.

Het programma

14:00 uur      Ontvangst

14:30 uur      Introductie: Trends in de foodindustrie

14:45 uur      Gastspreker: Hans van Dijk, maintenance manager bij Dutch Cocoa

15:05 uur      Gastspreker: Jan Uilenbroek, projectmanager opleidingen en eigenaar van Uilenbroek Consultancy

15:25 uur      Pauze

15:45 uur      Rondetafelgesprek 1

16:30 uur      Rondetafelgesprek 2

17:15 uur      Afsluiting en netwerkborrel

De kennissessie vindt plaats in het ROVC TechCenter, Galvanistraat 13 te Ede. Deelname is kosteloos.

Gerelateerde berichten...