Scholten Awater wint award Dell Partner of the Year 2014

Tijdens de zesde editie van de jaarlijkse PartnerDirect Solutions Conference van Dell werd Scholten Awater, dé IT-hardware-dienstverlener voor Nederland, bekroond met de award voor Nederlandse Partner of the Year 2014. Scholten Awater trok een groot aantal nieuwe klanten aan voor zowel Dell Client Solutions als Dell Enterprise Solutions.

Rens Evers, Commercieel Directeur Scholten Awater is blij en trots. “Onze uitverkiezing en deze award geeft ons de bevestiging dat wij een belangrijke partner zijn voor Dell. De stappen die we het afgelopen jaar samen hebben gemaakt geven ons veel vertrouwen in onze toekomst samen met Dell”.

Wouter Jan Zweers, Channel Director Benelux/Ierland, Dell: “Wij doen ons best om het voor partners zo makkelijk mogelijk te maken om zaken te doen met Dell. Het is mooi om te zien dat het zich uitbetaalt. Wij kijken ernaar uit om met de samenwerking met Scholten Awater te continueren om zo het succes en de groei van Dells PartnerDirect programma in de toekomst voort te zetten”.

Gerelateerde berichten...

X