TechAccess genomineerd voor Award best groeiend bedrijf!

TechAccess is één van de genomineerden voor de High Growth Awards 2014, waarbij ondernemingen strijden om de titel van beste groeibedrijf in de regio. Deze Award is een initiatief van Port4Growth, platform voor groeiondernemingen, en haar partners Rabobank en Grant Thornton. Op 19 november 2014 worden de winnaars tijdens een feestelijke uitreiking in het Duisenberg Auditorium van de Rabobank Nederland te Utrecht bekend gemaakt.

 

High Growth Awards 2014

Dit zijn dé Awards voor Nederlandse groeiondernemingen die de afgelopen drie jaar flinke omzetgroei hebben gerealiseerd. Bij deze jaarlijks terugkerende verkiezing speelt niet alleen kwantitatieve groei een belangrijke rol, maar ook juist de kwaliteit van die groei. Een bedrijf wordt bijvoorbeeld onder andere beoordeeld op het ondernemersprofiel, de voorbeeldfunctie of de rol van strategie in het groeiproces. Een onafhankelijke jury van succesvolle groeiondernemers en deskundigen beoordeelt de bedrijven en een onafhankelijke accountant checkt de groeicijfers. Op 19 november 2014 worden de winnaars tijdens een feestelijke uitreiking in de Rabobank Nederland te Utrecht bekend gemaakt.

 

TechAccess Value Added IT Distribution

TechAccess staat voor het distribueren van high-end oplossingen met producten van de hoogste kwaliteit. Het productportfolio van TechAccess bestaat uit vier productgroepen. Networking, Security, Wireless en Servers&Storage gecombineerd met Services en proactieve marketing.

De meeste IT distributeurs in Nederland en België zijn gespecialiseerd in de logistieke afhandeling en verkoop van goederen. Maar de ervaring heeft  geleerd dat veel resellers meer zoeken dan alleen een logistieke partner. Naast het leveren van de producten wil men ook ondersteund worden. Dit is precies de rol die TechAccess, daar waar nodig, wil en kan spelen. De focus van TechAccess ligt dan ook op de relatie met de reseller. TechAccess wil, vandaar ook de naam, nieuwe technologie makkelijk en snel toegankelijk maken voor resellers.

Voor meer informatie: www.techaccess.nl en www.port4growth.nl.

 

Gerelateerde berichten...

X