Brabantine City Row en The Randstad: LinkedIn maakt regio gebruikers groter

linkedin logo

Brabantine City Row of The Randstad zijn vanaf 12 oktober twee van de nieuwe aanduidingen op de profielen van gebruikers van het zakelijke netwerk LinkedIn. Zo komen bijvoorbeeld Amsterdammers en Utrechters terecht bij ‘The Randstad’. Het netwerk maakte dat bekend in een mail. De locatie verandert automatisch.

Dat komt omdat het netwerk indelingen is gaan maken in grotere regio’s. Zo is Brabantine City Row de hele Brabantse Stedenrij. Verder is de Greater Enschede Area de regio waar ook Zwolle bij hoort. Gebruikers die dat willen kunnen hun regio vanaf nu al aanpassen, maar op 12 oktober gaat het echt van start. Dat gebeurt automatisch.

Vacatures

In een bericht op de eigen schrijft LinkedIn dat met de nieuwe toepassing leden van het netwerk nu sneller relevante vacatures of evenementen in de buurt kunnen vinden. De LinkedIn Events-functie moet vooral de organisatie van online evenementen aanjagen. Denk aan meetups, online workshops, seminars en meer. LinkedIn-leden kunnen zich aanmelden voor openbare of privé-evenementen.

Het netwerkt stelt ook dat de nieuwe indeling het voor werkzoekenden mogelijk maakt makkelijker passende vacatures te vinden. Omgekeerd geldt dat het voor werkgevers eenvoudiger wordt geschikte kandidaten in de eigen regio te vinden en benaderen.

Het netwerk is sinds 2016 in handen van techreus Microsoft.

 

Gerelateerde berichten...

X