Forrester en Vodafone/Ziggo-keynotes op Big Data Expo

Picnic, VodafoneZiggo en Forrester Research staan genoteerd voor een inspirerende keynote tijdens de Big Data Expo 2018 (BDE 2018). Het is uiteraard slechts een kleine greep uit alle presentaties van het evenement dat op 19 en 20 september in de Jaarbeurs Utrecht plaatsvindt. De Big Data Expo is uitgegroeid tot hét toonaangevende evenement in de Benelux op het gebied van big data.

De beurs trekt elk jaar meer bezoekers, uit zowel de IT- als de businesshoek van organisaties. Die mix zorgt voor een nuttige kruisbestuiving op de beursvloer. Bezoekers en exposanten ontmoeten elkaar in een relaxte sfeer op weg naar innovatieve projecten.

 

AVG/GDPR

Er is geen branche die zich zo extreem snel ontwikkelt als de IT-sector. De ene trend overlapt de andere en techbedrijven investeren miljarden in onderzoek naar nieuwe technologie. Om zowel IT-experts als business verantwoordelijken goed te bedienen is er een aantal onderwerpen dat in de verschillende presentaties veelvuldig terugkomt: analytics, artificial intelligence (AI), business intelligence (BI), data science, digital innovation en GDPR-AVG.

 

Bezoekers en sectoren

De BDE mikt op een divers publiek, van ceo’s, cio’s, data-analisten, IT-managers, data scientists, marketing managers tot business intelligence managers. Enkele voorbeelden van sectoren die de BDE met presentaties bedient zijn de retailbranche, de bankensector, de industrie en uiteraard de IT-sector.

Toch stellen zowel bezoekers als keynote sprekers nadrukkelijk dat ze de beurs bezoeken vanwege de kruisbestuiving. Ze hebben gelijk, want als een organisatie uit de ene sector een innovatief idee of project heeft, dan kun je als bedrijf uit een hele andere sector dat idee best omarmen.

Lees het hele verhaal online of in ICT/Magazine van september.

Gerelateerde berichten...

X