Dutch Travel Week breidt uit met Travel & Tech

Dutch Travel Week breidt uit met Travel & Tech

De tweede editie van de Dutch Travel Week in 2025 breidt uit met een evenement rond digitalisering van de reisbranche: Travel & Tech. De vakbeurs is tegelijk met de Vakantiebeurs Travel Trade Day, die van één naar twee dagen gaat.

Travel & Tech én de Vakantiebeurs Travel Trade Days vinden plaats op woensdag 8 en donderdag 9 januari 2025 in de Koninklijke Jaarbeurs.

Travel & Tech belooft de ontmoetingsplaats te worden voor reisprofessionals om de nieuwste trends en innovaties op het gebied van digitalisering te verkennen. Thema’s zoals digitale transformatie, marketing automation, artificial intelligence (AI), virtual & augmented reality (VR & AR) en cybersecurity staan centraal tijdens de eerste editie volgend jaar.

Marleen Rompen, beursmanager Dutch Travel Week: “Het speelveld van de reisbranche is volop in beweging. Zowel op het gebied van technologie, e-commerce als marketing. Reisorganisaties moeten steeds meer nadenken over de inzet van slimme data en software. Ontwikkelingen waar we als beursorganisatie adequaat op in willen en moeten spelen.”

Vol programma

Travel & Tech biedt een blik in de toekomst van de reisbranche met een vol programma met vakexperts, inclusief een speciale startup zone met aandacht voor innovatie in de reisbranche. Frank Oostdam, directeur ANVR: “Travel & Tech is een prachtig nieuw initiatief in het kader van de Dutch Travel Week. Dit event is een hele mooie aanvulling op het al uitgebreide programma van de Dutch Travel Week, want het speelt in op een grote overkoepelende trend in onze sector op het gebied van digitalisering. Van harte aanbevolen voor elke reisprofessional.” Jeffrey Kusnadi, Sales Manager Strategic Travel Trade Benelux & Nordics bij AirPlus vult aan: “We zien dat technologie en betaaloplossingen essentieel zijn voor de reisindustrie en steeds belangrijker worden in de toekomst. Het is goed dat Travel & Tech een prominente plek biedt voor technologie, trends en strategieën.” AirPlus is één van de launching partners van Travel & Tech 2025.

Uitbreiding Dutch Travel Week

De veranderingen in de reissector en de ontwikkelingen in de wereld vragen van de reisbranche een nieuwe kijk op ondernemen. Een toekomstbestendige reisbranche vraagt nu meer om samenwerking dan ooit. Dat is ook meteen de reden voor uitbreiding van de Vakantiebeurs Travel Trade Day. Het nieuwe vakevent Travel & Tech wordt toegevoegd aan het volledige programma van de Dutch Travel Week.

Travel & Tech en de Vakantiebeurs Travel Trade Days zijn onderdeel van de Dutch Travel Week en vinden plaats op woensdag 8 en donderdag 9 januari 2025 in Koninklijke Jaarbeurs.

Lees ook: