1 min Zorg

Nieuw: mijn Meander app

Nieuw: mijn Meander app

Onlangs introduceerde Meander Medisch Centrum de  Mijn Meander app. Deze app geeft patiënten op hun mobiele telefoon of tablet toegang tot het patiënten-portaal Mijn Meander. Zo hebben zij altijd en overal makkelijk en veilig toegang tot hun persoonlijke gegevens.

Meander wil een bezoek aan het ziekenhuis zo laagdrempelig mogelijk maken. De Mijn Meander app helpt patiënten bij hun voorbereiding op een afspraak in het ziekenhuis. Met de app kunnen patiënten hun afspraken bij de meeste specialismen inzien en relevante folders lezen.

In de loop van 2015 worden de mogelijkheden van de app uitgebreid. Dan wordt het mogelijk om afspraken te annuleren en te verzetten, nieuwe afspraken te maken en het persoonlijk dossier in te zien. Binnenkort kunnen patiënten het consult bij de arts terugzien op video. Ook wordt het mogelijk berichten te versturen en ontvangen van en naar Meander zorgverleners.

Met de introductie van de Mijn Meander app zet Meander een belangrijke stap op het gebied van E-health. De app is gebruiksvriendelijk, op maat gemaakt voor mobiele apparaten en sluit aan op de belevingswereld van de consumenten van vandaag. Met de app biedt Meander een extra service, in aanvulling op het belangrijke persoonlijke contact met artsen en verpleegkundigen.