Mensen verbinden en slimmer samenwerken

Veel organisaties stellen zichzelf vragen als: hoe blijf je verbonden met elkaar, met collega’s, met relaties en met klanten? Maar ook: hoe kunnen we slimmer samenwerken en hoe ziet de moderne werkplek eruit?

Sinds COVID-19 is online samenwerken niet meer weg te denken; met de gedeeltelijke terugkeer naar kantoor werd hybride werken de nieuwe standaard. De missie van Gamma is om mensen in staat te stellen tot slimmer samenwerken. “Tijdens de pandemie werden oplossingen zoals Microsoft Teams opeens heel belangrijk”, aldus Rick van Schaik CCO bij Gamma Communications Benelux. “Recent kunnen wij hier een extra, fundamentele functie aan toevoegen door ook telefonie te integreren. Met betrouwbare communicatiemogelijkheden zijn medewerkers in staat overal te werken, vanaf elk device.”

Telefonie in Microsoft Teams

Veel klanten kiezen er dan ook voor om telefonie toe te voegen om zo hun moderne werkplek compleet te maken. Neem bijvoorbeeld UniK. Deze organisatie maakt werk van een inclusieve samenleving, ieder mens verdient een plek in onze maatschappij. Van Schaik: “Zij maken sinds dit jaar gebruik van onze nieuwste oplossing Microsoft Teams Operator Connect, waarmee hun medewerkers met elkaar en met klanten kunnen bellen via Microsoft Teams. Dat wij mensen dichterbij elkaar brengen en hiermee bijdragen aan de doelstelling van UniK, daar ben ik trots op!”

Eenvoudig

Altijd en overal bereikbaar zijn, is de norm geworden. De moderne werkplek stelt andere eisen aan de ICT-voorzieningen – het netwerk, de applicaties en de apparatuur – dan voorheen. Dat geldt ook voor het beheer. Mark Stromeijer, Product Manager Unified Communications bij Gamma, legt uit dat overstappen naar Operator Connect eenvoudig is en snel te realiseren. “De configuratie is gestandaardiseerd en het leggen van de connectie met de provider wordt door Gamma uit handen genomen. Telefoonnummers zijn eenvoudig toe te wijzen aan gebruikers in het Teams Admin Center. Naast dat het eenvoudig is, besparen klanten hiermee ook op hun IT-beheerkosten.”

Dat overstappen naar Microsoft Teams Operator Connect echt eenvoudig is, bevestigt Advocatenkantoor Benvalor. “Je bent overal mobiel bereikbaar met één enkel nummer”, zegt Huan Tan, Partner bij Benvalor. “Ook als je wilt videobellen. Je hebt altijd je werk bij je en alle contacten staan op één plek. De overstap naar bellen met Teams was echt heel simpel.”

Betrouwbaar

“Gamma is er als Microsoft Gold Certified partner trots op dat zij als eerste de oplossing Microsoft Teams Operator Connect kan bieden aan MKB bedrijven in Nederland”, zegt Rick van Schaik. Door de samenwerking met Microsoft biedt Gamma de dienst op basis van ‘Operator Excellence’ met een back-to-back SLA. “Met Gamma kiezen organisaties voor een betrouwbare partij die behalve Unified Communications ook connectiviteit en mobiele telefonie levert. Zo ontstaat een geïntegreerde oplossing voor alle vraagstukken op het gebied van hybride werken. En dat is actueler dan ooit.”

Lees ook:

Gerelateerde berichten...

X