BlackBerry introduceert beveiligde Good Secure EMM Suites
Nieuw platform biedt compleet aanbod van multi-OS EMM-mogelijkheden in een eenvoudige gebruikersgebaseerde abonnementsvorm

BlackBerry Limited (NASDAQ: BBRY; TSX: BB), wereldwijd leider in beveiligde mobiele communicatie, introduceert de nieuwe Good® Secure EMM Suites by BlackBerry. Dit is een uitgebreide set van diensten voor mobiele beveiliging, beheer, productiviteit en samenwerking. Het omvat app-beveiliging en containers, Identity- en Access Management en Enterprise File Sync en Share met gegevensbescherming op bestandsniveau. Met de Good Secure EMM Suites kunnen gebruikers direct hun productiviteit verhogen.
BlackBerry vergroot enterprise softwareportfolio
EMM-platform uitgebreid met nieuwe beveiligings- en productiviteitsfuncties, samenwerkingsmogelijkheden en gecentraliseerd beheer

BlackBerry Limited (NASDAQ: BBRY; TSX: BB), wereldwijd leider in beveiligde mobiele communicatie, kondigt belangrijke upgrades aan van zijn enterprise softwareportfolio. BES®12, de multi-OS EMM-oplossing van BlackBerry, is uitgebreid met geïntegreerde beheerfuncties voor Good Dynamics en WatchDox® by BlackBerry.

BES12, Good en WatchDox zijn nu geïntegreerd in de nieuwe Good Secure EMM Suites. Samen met BBM Protected en SecuSUITE for Enterprise is het uitgebreide software-portfolio van BlackBerry ontwikkeld om organisaties te helpen gevoelige data te beveiligen, productiviteit van medewerkers te vergroten en samen te werken op elk device, endpoint of OS-platform dat binnen een organisatie wordt gebruikt.

Gerelateerde berichten...