A10 Networks vestigt EMEA Technical Assistance Centre in Amsterdam

A10 Networks (NYSE: ATEN), gespecialiseerd in application networking, heeft in Amsterdam het technische supportcentrum voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) gevestigd. Het feit dat Amsterdam een belangrijk Internet knooppunt is en een regio met goed opgeleide technische specialisten, hebben deze keuze sterk beïnvloed. Verder biedt het gekozen bedrijfsgebouw A10 Networks de ruimte om te kunnen blijven groeien en gaat het Benelux-team eveneens vanuit de nieuwe locatie werken.

EMEA TAC A10 Networks levert hoge performance oplossingen voor ‘application networking’, die organisaties helpen om de snelheid, beschikbaarheid en beveiliging van datacenters en netwerken te verhogen. Sinds maart is A10 Networks een beursgenoteerd bedrijf, aan de New York Stock Exchange. Omdat het aantal klanten in de EMEA-landen snel groeit, neemt het bedrijf meer support engineers aan voor de technische ondersteuning. Het EMEA Technical Assistance Centre (TAC) is gevestigd in kantoor La Reine in Amsterdam Zuid-Oost.

Ondersteuning voor klanten en partners “Gezien het bedrijfskritische belang van onze ADC’s, investeren wij in de beste technische specialisten om de applicatie- en serviceperformance bij klanten te kunnen waarborgen”, zegt country manager Nederland, Harry Driedijk. “Ook in Nederland groeit onze business voorspoedig, mede door de vele datacenters die hier zijn gevestigd. Behalve voor eindklanten biedt het nieuwe EMEA TAC in Amsterdam uiteraard ook voordelen en back-up ondersteuning voor al onze partners”.

Toegevoegde waarde ADC’s Application Delivery Controllers (ADC’s) zijn oorspronkelijk ontwikkeld om op applicatielaag 7 de prestaties van datacenters en bedrijfsnetwerken te optimaliseren. De laatste jaren bevatten ze ook beveiligingsfuncties om inbraken en aanvallen te voorkomen. Zoals een Web Application Firewall (WAF) en speciale SSL-security-processors. De Thunder Series modellen van A10 Networks hebben vorige maand nog twee Best of TechEd Awards gewonnen, tijdens de Microsoft TechEd North America conferentie.

Gerelateerde berichten...

X