Canopy breidt cloud-platform uit met nieuw PaaS-aanbod

Canopy – de Atos-cloud die gebruikmaakt van EMC- en VMware-technologie – lanceert de cloud-dienst Canopy Cloud Fabric. Deze nieuwe service biedt Pivotal CF – de leidende Enterprise PaaS van Cloud Foundry – as-a-service aan. Deze uitbreiding is onderdeel van de tweede tranche van het platform voor digitaal ondernemen van Canopy. De nieuwe cloud service wordt volledig ondersteund en beheerd op basis van service level agreements. Organisaties beschikken daarnaast over een ruime keuze op het gebied van termijn, locatie, hosting en prijsmodellen. Bovendien breidt Canopy haar Cloud Fabric-oplossing uit met diensten op het gebied van consulting, customizing en softwareontwikkeling om bedrijven te ondersteunen bij de adoptie van Platform-as-a-Service (PaaS).

Canopy en Pivotal maken daarnaast bekend dat Canopy zich als Silver-lid aansluit bij de Cloud Foundry Foundation. Hiermee draagt zij bij aan de totstandkoming van een open ecosysteem voor het bevorderen van de groei en ontwikkeling van een flexibel, gebruiksvriendelijk en open Platform-as-a-Service voor bedrijven. Organisaties en IT-afdelingen die hun organisatie willen transformeren naar een adaptieve digitale onderneming staan voor de uitdaging andere marktpartijen een stap voor te blijven door klanten voortdurend nieuwe digitale ervaringen te bieden. PaaS schept de voorwaarden voor innovaties op basis van software en stelt organisaties in staat over te stappen van enkele grote applicatie-updates per jaar naar veel frequente, maar kleinere updates. Zo kunnen zij innovaties sneller in de markt zetten en zich onderscheiden van de concurrentie.

Canopy Cloud Fabric Canopy Cloud Fabric maakt gebruik van Pivotal CF, de meest toonaangevende PaaS voor ondernemingen, en levert deze als een beheerde cloud-service, aangevuld met een aantal opties: – keuze uit locaties uit alle delen van de wereld om tegemoet te komen aan specifieke vereisten voor bepaalde locaties of landen – keuze uit hosting-modellen, waaronder de optie een private PaaS in het eigen datacentrum te hosten – de applicatiediensten die door Canopy worden aangeboden en beheerd, bieden de mogelijkheid services lokaal voor een applicatie te hosten, zodat problemen als gevolg van vertragingen in het netwerk zijn uitgesloten – diensten op het gebied van advisering, customizing en software-ontwikkeling om de oplossing volledig te laten aansluiten op specifieke behoeften – een zeer hoogwaardig serviceniveau

Programma voor vroege instappers Canopy biedt een specifiek programma aan voor vroege instappers. Organisaties kunnen hierbij tijdelijk gratis gebruikmaken van Canopy Cloud Fabric-services. Bedrijven die willen deelnemen, kunnen zich aanmelden via cloudfabric_admin@canopy-cloud.com of via het aanmeldformulier op de website. Aan deelname is een aantal voorwaarden verbonden en Canopy behoudt zich het recht voor aanvragen te accepteren of weigeren. Organisaties die meer willen weten over Canopy Cloud Fabric kunnen zich aanmelden voor de webcast van Canopy op 8 juli.

“Canopy opereert in één van de meest disruptieve periodes in de IT-markt van de afgelopen 25 jaar. We bevinden ons in een tijdperk van Digitaal Darwinisme, waarbij het voortbestaan van bedrijven staat of valt met het vermogen zich snel aan te passen aan nieuwe digitale eisen”, vertelt Darren Ratcliffe, Senior Vice President PaaS van Canopy. “Wij zijn erg enthousiast over onze deelname aan de Cloud Foundry Foundation en willen organisaties ondersteunen met de uitgebreide mogelijkheden van PaaS via Canopy Cloud Fabric en op basis van Pivotal Cloud Foundry.”

“De cloud en in het bijzonder PaaS vormen een cruciaal stukje van de digitale puzzel waarmee organisaties softwareontwikkeling kunnen herontdekken om een nieuwe invulling te geven aan productinnovaties. Door zich aan te sluiten bij de Cloud Foundry Foundation en door Canopy Cloud Fabric te baseren op Pivotal CF toont Canopy dat zij onze visie deelt en de voordelen van PaaS wil bieden aan organisaties die op digitaal gebied toonaangevend willen zijn”, aldus Leo Spiegel, Senior Vice President Corporate Development van Pivotal.

 

Gerelateerde berichten...

X