Cloud bedrijfssoftwarepakket Offective groeit met 400%

Offective, een relatief nieuwe speler in de markt van online bedrijfssoftware ziet haar klantenbestand exponentieel groeien. Terugkijkend naar 2014 groeit het bedrijf met 400% ten opzichte van 2013 uitgedrukt in omzet en aantal klanten. Eerder dit jaar in juni verwelkomde het bedrijf haar 1000ste gebruiker, en nu 6 maanden later noteert Offective de 2500ste registratie voor het gelijknamige softwareproduct.

“We zijn ontzettend blij met de snelle groei. Deze groei danken we vooral aan het feit dat we ons onderscheiden door een vernieuwende alles-in-één oplossing aan te bieden tegen een scherpe prijs. Daarnaast maken we verschil door software te ontwikkelen die zich kenmerkt door gebruikersgemak en waar dus geen handleiding voor nodig is. We luisteren  naar onze gebruikers op een manier waarvan onze klanten aangeven dat als uniek te ervaren”, stelt Chris Vuijk, mede-oprichter van Offective.

De groei van Offective wordt gesterkt door het Mendix platform waarmee software op geheel nieuwe wijze wordt ontwikkeld. Vuijk: “Het cloud platform Mendix stelt ons in staat om zeer snel software te ontwikkelen. Daarmee hebben we een technologische voorsprong en voordeel in de markt en  stelt het ons in staat om snel op wensen van klanten in te spelen”.

Over Offective
Offective is een Nederlands bedrijf met een primaire focus op de bedrijfssoftwaremarkt in Nederland en België en is daarbij één van de snelst groeiende bedrijven in haar segment. Zo bereikte Offective in juni 2014 de 1000ste gebruiker en nog geen half jaar later de 2500ste registratie voor het Offective product. Naast de toenemende populariteit van online cloud software dankt het bedrijf zijn snelle groei aan een scherpe prijsstelling, het gebruikersgemak en de alles-in-één propositie.

De bedrijfssoftware van Offective  stoelt op de laatste technieken op het gebied van softwareontwikkeling. In plaats van geprogrammeerd is de software van Offective visueel getekend met behulp van Mendix. Dit gaat razendsnel en daardoor zien gebruikers van Offective hun suggesties en ideeën vaak binnen enkele dagen verwezenlijkt.

Gerelateerde berichten...

X