Containers Today weet Docker te binden als hoofdsponsor

Op 27 juni 2019 vindt Containers Today plaats. Dit evenement over de containerisatie van ICT beleefde vorig jaar zijn primeur en was zo succesvol, dat dit jaar in de Fokker Terminal in Den Haag de tweede editie plaatsvindt.

Net als vorig jaar is de organisatie, LEF M&E in samenwerking met Amazic, trots om Docker aan te kondigen als hoofdsponsor. Deze bepalende speler op het gebied van containerisatie verzorgt op 27 juni een keynote en een aantal parrallelsessies. Naast Docker hebben ook AVI Networks, KPN ICT Consulting, Sysdig en StorageOS zich al verbonden aan Containers Today.

Terwijl digitalisering belangrijker is dan ooit te voren en menig professional werkt met een innovatief portfolio om deze vooruitgang waar te maken – denk aan clouds, datacenters en applicatiearchitecturen – wordt vooruitgang tegelijkertijd tegengewerkt door bestaande applicaties en bijbehorende infrastructuur (legacy).

Container-technologie biedt organisaties de mogelijkheid om applicaties te draaien zonder afhankelijk te zijn van de onderliggende servers en software versies, zowel on-premise als in de cloud, beheerd en beveiligd vanuit één platform.

Containers Today ambieert om in één dag iedereen bij te praten over containerisatie en antwoord te geven op vragen als ‘Hoe profiteert uw organisatie van container-technologie?’, ‘Wat is het verschil tussen containerisatie en virtualisatie?’ en ‘Hoe bespaart een organisatie kosten?’

Omdat containerisatie op verschillende niveaus impact heeft, is het evenement opgedeeld in drie verschillende tracks, te weten de Business Track, de Developer Track en de Operations Track. Zo wil Containers Today de gevarieerde doelgroep van Dev/DevOp’s, ITDM’s, Architecten, Projectleiders, CTO’s en CIO’s op maat bedienen.

Esther Westerweele, oprichter en eigenaar van LEF M&E, vertelt over Containers Today: “Hoewel er in Europa verschillende evenementen zijn over containerisatie, was er in Nederland nog niets op dat vlak. Toen we het evenement vorig jaar voor het eerst organiseerden, kregen we vanuit de markt veel positieve respons. Dat uitte zich in vierhonderd bezoekers, goede sessies én in Containers Today ’19. Dit jaar leggen we de lat weer een stukje hoger qua organisatie, bezoekersaantallen en het niveau van de sprekers. We hebben er vertrouwen in, dat we de verwachtingen waar kunnen maken.”

Gerelateerde berichten...

X