CRMWaypoint stelt Denis Hoogweg aan als Salesforce Managing Solution Consultant

CRMWaypoint, de grootste salesforce.com-consultant in Nederland, heeft Denis Hoogweg (39) per 1 april aangesteld als Salesforce Managing Solution Consultant.

Denis heeft een lange staat van dienst op het gebied van salesforce.com CRM-implementaties en heeft een uitgebreide certificering van salesforce.com Marketing Cloud-oplossingen. Voordat Denis bij CRMWaypoint aan de slag ging was hij bij Deloitte onder meer verantwoordelijk voor de opzet en ontwikkeling van het team dat zich bezig hield met salesforce.com Marketing Cloud. De focus van dit team lag met name op Radian6, Buddy Media, Pardot en de Exact Target Marketing Cloud.

“CRMWaypoint is voor mij dé salesforce.com implementatiepartner, met name in de Benelux, waar ik mijn passie voor salesforce.com in de praktijk kan brengen”, aldus Denis Hoogweg. “De CRM-dienstverlener is gezien mijn achtergrond een perfecte match voor mij en het was dan ook een logische stap om te maken. Ik geniet van de focus, professionaliteit en dynamiek die je hier bij de mensen ziet.”

Ton van der Meer, CEO CRMWaypoint: “Wij zijn erg blij dat we Denis toe kunnen voegen aan ons team. Hij zal de komende jaren zeker zijn bijdrage leveren aan ons bedrijf door onder andere de salesforce.com Marketing Cloud verder te introduceren op de Benelux markt.”

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten...

X