ESET opent EHBO hulplijn rondom beveiligingslek Internet Explorer

Gratis hulplijn informeert en adviseert over alle vraagstukken rondom cybersecurity

ESET Nederland, leverancier van beveiligingsoplossingen, roept per direct de e-mail hulplijn ehbo@eset.nl in het leven voor alle vragen die consumenten en bedrijven hebben omtrent cybersecurity en veiligheid. Actualiteiten, zoals de Heartbleed Bug, de beëindiging van de ondersteuning van Windows XP en het beveiligingslek in Internet Explorer zijn voor ESET Nederland doorslaggevend om het EHBO e-mailadres versneld in het leven te roepen. Zowel klanten, als niet-klanten kunnen kosteloos al hun vragen mailen naar ehbo@eset.nl. Ook vragen die via Twitter en Facebook binnenkomen worden beantwoord door een team van specialisten. ESET streeft ernaar om vragen binnen 24 uur te beantwoorden en is in staat om het hulpteam, al naargelang de vragenstroom toeneemt, direct op te schalen.

Persoonlijk advies en informatie ESET Nederland krijgt momenteel al veel vragen van verontruste consumenten en organisaties. Dagelijks komen er nieuwe kwetsbaarheden en vormen van malware aan het licht waar nog onvoldoende context aan gegeven wordt. ESET Nederland voelt daardoor de verantwoordelijkheid om consumenten te adviseren en informeren over alles omtrent cybersecurity en veiligheid. De e-mail hulplijn blijft open zolang nodig. Tevens bundelt ESET de belangrijkste vragen en antwoorden rondom een specifiek onderwerp en stelt deze beschikbaar op haar website. Deze informatie is te bereiken via http://www.eset.com/nl/ehbo/

Dave Maasland, Commercieel Directeur van ESET Nederland: “De afgelopen tijd loopt onze e-mail inbox al vol met vragen van zowel verontruste thuis- als zakelijke internet gebruikers. Wij geloven dat naast goede beveiligingssoftware ook bewustzijn en gezond verstand goede bescherming op internet biedt. Wij voelen het dan ook als onze verantwoordelijkheid om iedere Nederlander die daar behoefte aan heeft hierover persoonlijk te informeren, adviseren en met raad en daad bij te staan.”

Gerelateerde berichten...

X