Good Technology komt met vernieuwde Enterprise Mobility Suites

Good Technology presenteert vier nieuwe Enterprise Mobility Management (EMM) suites. De suites bieden organisaties meer keuze en flexibiliteit bij het implementeren, analyseren en uitbouwen van mobiele adoptie strategieën. Met deze vier suites biedt Good organisaties de mogelijkheid om te kiezen voor de oplossing die het beste bij hun wensen past. Daarnaast helpt Good Technology om de adoptie van mobiele applicaties bij organisaties te versnellen.

Transitie

Veel organisaties doorlopen momenteel een transitiefase waarin ze de uitrol van mobiele devices hebben afgerond en nu ook applicaties willen implementeren. Hiervoor gaan ze op zoek naar een eenvoudige Enterprise Mobility Management-oplossing die schaalbaar is en op verschillende platforms ingezet kan worden. Daarnaast moet de oplossing flexibele uitrol-opties bieden, zowel cloud, on-premise als hybride en ondersteuning voor beveiligde bedrijfsdata en het beheer van devices.

Voor elk niveau

De nieuwe EMM-suites zijn gebaseerd op het bestaande productportfolio van Good. Ze zijn beschikbaar op instapniveau voor zakelijke professionals en kleine organisaties die op zoek zijn naar een oplossing voor eenvoudig cloud-gebaseerd device-beheer en beveiligde e-mail. Voor organisaties die al wat verder zijn op het gebied van mobility biedt Good uitgebreid Enterprise Mobility Management. Deze oplossing heeft opties als mobiele applicatie- en content-management, mobiele service-management en biedt ondersteuning voor Good Dynamics® beveiligde ISV en op maat gemaakte apps.

“Omdat mobility zich steeds verder ontwikkelt, horen we van klanten dat ze op zoek zijn naar uitgebreide oplossingen die voldoen aan hun wensen”, zegt Michael Maas VP EMEA North bij Good Technology. “Met de introductie van deze nieuwe suites kunnen we organisaties een simpele en kostefficiënte oplossing bieden die hen Enterprise Mobility Management en meer productiviteit biedt op elk niveau.”

 

Gerelateerde berichten...

X