Groei Dropbox zet door in Nederland

Dropbox verwelkomt nieuwe Dropbox Business-klanten Mirabeau, LiveBuild, Trust International, Scriptura Engage en Thuisafgehaald. Het bedrijf blijft daarmee groeien in Nederland. Met de toevoeging van deze Nederlandse, veelal internationaal opererende bedrijven, wordt het huidige bestand van ruim 200.000 Europese Dropbox Business-klanten uitgebreid. Dat bestand bestaat uit onder andere Expedia, De Nieuwe Zaak, Zuyd Hogeschool, adidas, Nuon Solar Team, NewsCorp en UNITiD.

Nederlanders werken steeds internationaler

De groei van Dropbox in de regio is mogelijk te verklaren doordat Nederland een internationale hub vormt op het gebied van samenwerking. Ruim veertig procent van de Nederlandse gebruikers werkt binnen Dropbox met mensen uit andere landen, een toename van 165 procent sinds 2015. Nederlandse gebruikers delen daarbij bijna twintig procent meer links dan zij ontvangen. Dat wijst op een cultuur waarbinnen veelvuldig wordt samengewerkt.

Country manager Benelux & Frankrijk bij Dropbox, Chris Moojen zegt hierover: “We zijn er trots op met zoveel vernieuwende bedrijven in Nederland te werken én Dropbox in de regio te zien groeien. Onze cijfers wijzen uit dat Nederland een internationale hub voor samenwerking is, waar de onderlinge uitwisseling met verschillende landen het afgelopen jaar opvallend is toegenomen. Een op de twee internetgebruikers in Nederland heeft een Dropbox-account. Dat stelt ons in staat om de manier waarop mensen werken te faciliteren en te vereenvoudigen. We kijken ernaar uit nog meer klanten te mogen verwelkomen.”

Dropbox is verheugd over de samenwerking met de volgende nieuwe klanten in de Benelux:

LiveBuild gebruikt Dropbox Business om documenten te beheren en veilig te delen in projecten in Nederland en Kameroen.

Trust International zet het in voor het sales-team zodat alle werknemers presentaties, bedrijfsinformatie en product-demo’s wereldwijd kunnen gebruiken, vanaf ieder device.

Mirabeau gebruikt 225 Dropbox Business-accounts, zodat het bedrijf samenwerking en opslag kan centraliseren.
Thuisafgehaald.nl benut het om samen te werken met partners in grootschalige projecten, voor de 75.000 leden van het bedrijf.

Scriptura Engage heeft een groot sales-team dat vertrouwt op Dropbox Business, om samen aan voorstellen te werken. Het bedrijf heeft de werkprocessen en communicatie verbeterd sinds de implementatie.

Gerelateerde berichten...

X