Infotheek voorziet in IT-behoefte Hogeschool Leiden

Infotheek heeft met Hogeschool Leiden een overeenkomst getekend voor het leveren van nieuwe computer hardware. De samenwerking betreft een aankoop van nieuwe desktops, laptops, tablets en servers. Het samenwerkingsverband is 1 december van start gegaan, met een maximale looptijd van vijf jaar en kent een verwachte initiële waarde tussen de 1,2 en 1,5 miljoen euro.

Het gaat om een Europese aanbesteding, waarbij Hogeschool Leiden op basis van vijf voorstellen heeft gekozen om in zee te gaan met Infotheek. Bij deze beslissing werd er gekeken naar verschillende wensen van de Hogeschool. Infotheek kwam als beste uit de bus met hoge scores op de punten ‘oplossingen tegen vandalisme’, ‘bestelsysteem’ en ‘service en extra dienstverlening’.

Hogeschool Leiden is een regionaal georiënteerde kennisinstelling met circa 900 medewerkers en ruim 9.000 studenten. De Hogeschool spreekt van een succesvolle Europese aanbesteding en denkt in Infotheek een samenwerkingspartner te hebben gevonden die hen de komende jaren op prettige wijze hun hardware zal leveren. Hiernaast zegt Hogeschool Leiden graag gebruik te gaan maken van de expertise van Infotheek bij het verder uitbreiden van de IT-dienstverlening binnen de Hogeschool.

Joost Kokke, Sales Director bij Infotheek: “Wij zijn erg blij dat Hogeschool Leiden ons heeft geselecteerd tijdens deze Europese aanbesteding. Onze prijs- /kwaliteitsverhouding in combinatie met de service die we bieden, sluit goed aan bij de wensen van de Hogeschool. Wij zien de samenwerking dan ook met veel vertrouwen tegemoet.”

Gerelateerde berichten...

X