KLM onthult nieuwe strategie tijdens MCA

Tijdens het Mobile Convention Amsterdam (MCA) onthult KLM haar nieuwe strategie. Het MCA vindt op 4 juni voor de zesde keer plaats in de Amsterdamse Beurs van Berlage. Onder andere Twitter, Shell, Nike, Blendle, en SoundCloud hebben zich aan MCA verbonden om te spreken op het mobile event.

Dit jaar schenkt het programma uitgebreid aandacht aan ontwikkelingen in mobiele betalingen, mobiel bankieren en de mobile enterprise. Zo toont Dopay de financiële oplossing voor 2 miljard mensen met een baan, maar zonder bankrekening. Payment-expert Tim Green geeft achtergronden over 30 verschillende betaalmethoden, van Google Wallet tot Apple Pay. MCA brengt daarnaast de laatste ontwikkelingen te onthullen bij technische en mobiele uitdagingen voor bedrijven zoals mobiel werken, interne IT, veiligheid, BYOD en de juiste mobiele strategie.
Start-ups

Tijdens MCA pitchen vijf start-ups voor een jury hun nieuwe mobiele oplossing. Ze overtuigen publiek en jury waarom hun initiatief zo succesvol wordt of reeds is.

“We zijn er trots op een nog gevarieerder en internationaler programma weg te zetten dan de voorgaande jaren”, zegt Jeroen van Glabbeek ,CEO van CM en met Emerce oprichter van Mobile Convention Amsterdam. “Met deze editie zijn we erin geslaagd internationale sprekers naar Amsterdam te halen zoals Jeremy Abbett van Google, Mark Fidelman en innovatieve merken als Shell en KLM. Die onthullen hun nieuwe strategieën die doorgaans niet publiek toegankelijk zijn.”
Over MCA

Elk jaar bezoeken meer dan 800 mensen uit de hele wereld Mobile Convention Amsterdam (MCA). Mobiele applicaties rukken op in bijna alle sectoren van de samenleving, bestaat MCA ook dit jaar uit vier verschillende evenementen: Mobile Marketing, Mobile Commerce, Mobile Enterprise en Mobile Payments.

MCA begon in 2009 als een op mobiel gericht evenement en ontstond uit behoefte om kennis te delen in de elkaar snel opvolgende mobiele ontwikkelingen. Het innovatieve karakter leidde tot een snel evoluerende, internationale conferentie en werd een bezoekersplatform om te leren van vooraanstaande sprekers en ervaringen.

MCA staat inmiddels bekend om het netwerken, het delen van kennis en mobiele onthullingen. Het evenement biedt mobiele innovators van wereldwijde merken een podium. De volledige lijst van sprekers is hier te vinden.

Gerelateerde berichten...