Nerdio en IGEL bieden oplossingen voor virtuele desktops in Microsoft Azure

Nerdio, dé oplossing voor organisaties die gebruik willen maken van virtuele desktops in Microsoft Azure, en IGEL, de aanbieder van het IGEL OS, een besturingssysteem voor endpoints dat voor VDI en DaaS is ontwikkeld, maken vandaag bekend dat Nerdio deelnemer is geworden aan het partnerprogramma IGEL Ready in de categorie Cloud Workspaces/VDI/DaaS. In dit kader zijn de oplossingen van Nerdio getest op compatibiliteit met endpoints met het IGEL OS die wereldwijd door meer dan 17.000 klanten van IGEL worden gebruikt.

Nerdio Manager for Enterprise (NME) is inmiddels geverifieerd voor compatibiliteit met het IGEL OS. Deze oplossing vereenvoudigt de implementatie, het beheer en het automatisch opschalen van omvangrijke Azure Virtual Desktop (AVD)- en Windows 365 Cloud PC-omgevingen. NME operationaliseert deze implementaties via zijn even krachtige als intuïtieve beheerinterface en reduceert de kosten die gepaard gaan met het gebruik van Azure. Organisaties die NME in combinatie met het IGEL OS gebruiken kunnen hun personeel toegang bieden tot veilige, functierijke en kostenefficiënte virtuele desktops en de operationele en beheerkosten terugdringen.

“Bedrijven die een beroep willen doen op Microsoft Azure om hun personeel toegang tot virtuele desktops te bieden, kunnen een beroep doen op Nerdio en IGEL voor een in de praktijk bewezen oplossing die voor een snelle ingebruikname zorgt, de prestaties verbetert en de kosten stroomlijnt”, zegt Matt Scudder, vice president Enterprise Sales bij Nerdio. “Nerdio Manager for Enterprise biedt organisaties een centrale console voor vereenvoudigd beheer van AVD- en Windows 365 Cloud PC-omgevingen. Daarmee kunnen zij eindgebruikers voorzien van de virtuele desktop die het beste op hun behoeften aansluit. Als deelnemer aan het IGEL Ready-programma kunnen we deze voordelen combineren met gegarandeerde volledige compatibiliteit met elke endpoint waarop het IGEL OS draait.”

“Nerdio biedt bedrijven desktopvirtualisatie op basis van Microsoft Azure en daarbij de betrouwbaarheid te verbeteren, kostenbesparingen te realiseren en het beheer van AVD en Windows 365 Cloud PC te vereenvoudigen”, zegt Divya Saggar, de directeur van IGEL Ready. “We verwelkomen Nerdio binnen ons groeiende netwerk van ruim honderd IGEL Ready-partners die samen een krachtig ecosysteem voor end user computing in het leven hebben geroepen. Dit stelt organisaties in staat om hun virtuele desktopomgevingen met vertrouwen in gebruik te nemen en te beheren dankzij de in de praktijk bewezen validatie. De deelname van Nerdio aan het IGEL Ready-programma vergroot de aanwezigheid van IGEL binnen de markt voor desktopvirtualisatie met Microsoft Azure.”

Nerdio geeft blijk van zijn toewijding aan de klanten en kanaalpartners van IGEL door op te treden als sponsor op Platinum-niveau van DISRUPT 2022 On Tour. Dit evenement vindt dit jaar plaats in 21 steden in Noord-Amerika en de regio EMEA. Joseph Landes, de chief revenue officer van Nerdio, zal daarbij optreden als gastspreker. Ga voor meer informatie over DISRUPT 2022 on Tour en deelname aan dit evenement naar https://www.disrupteuc.com/ontour2022.

Het in juli 2020 opgerichte IGEL Ready omvat een groeiend ecosysteem van ruim honderd technologiepartners van wie de hardware, software en randapparatuur is getest en goedgekeurd voor gebruik in combinatie met het IGEL OS. Deze validatie staat garant voor een productieve en veilige gebruikservaring voor digitale workspaces binnen moderne werkomgevingen. In een tijd waarin werknemers betrouwbare en probleemloze toegang tot tools nodig hebben waarborgt IGEL Ready de compatibiliteit van producten en productiviteit om bij te dragen aan de bedrijfscontinuïteit en groei van organisaties. Het IGEL Ready-programma zorgt ervoor dat de applicaties van partners worden gevalideerd en gedeeld en biedt klanten toegang tot veilige, up-to-date software. Dit bloeiende ecosysteem biedt organisaties keuze uit compatibele apparaten en applicaties van partners in acht categorieën in de IGEL Ready Showcase.

Gerelateerde berichten...

X