NextNovate ontvangt Google-specialisatie ‘Work Transformation Enterprise’

De Nederlandse Google-partner NextNovate uit Zoetermeer heeft de begeerde ‘Work Transformation Enterprise’-specialisatie ontvangen van Google. Slechts 20 IT-bedrijven wereldwijd bezitten deze specialisatie, waarmee Google partners onderscheidt die bewezen hebben grote (enterprise-) organisaties te kunnen helpen met hun transitie naar Cloudtechnologie. NextNovate helpt organisaties zoals Randstad, Cooblue, YoungCapital en OLX met G Suite en Chrome Enterprise.

1 van de 20 wereldwijd
Wereldwijd helpen 2.839 Google-partners verschillende soorten klanten met G Suite. Slechts 20 daarvan (inclusief NextNovate) hebben de specialisatie Work Transformation Enterprise, aldus de Google Partner Directory. Deze specialisatie past perfect bij NextNovate gezien onze jarenlange ervaring met Enterprise-klanten.

Wat betekent het?
Het Google Cloud Partner Specialization Program is ontworpen om klanten inzicht te geven in partners met bepaalde bekwaamheden en bewezen successen. In ons geval: Enterprise Work Transformation.

“Het kan lastig zijn om vooraf de kwaliteit van een leverancier te bepalen. Toch wilt u weten of een leverancier de juiste technische kennis en ervaring heeft om uw zakelijke uitdagingen op te lossen. Daarom hebben wij het onderzoek alvast voor u gedaan.” – Google over specialisaties voor partners

Enterprise Collaboration
Enterprise-organisaties vragen om een eigen benadering als het gaat om de overgang naar Cloudtools, bijvoorbeeld vanwege hun grootte en globale werkterrein. Denk aan security, context-aware access of geavanceerd gebruikersbeheer. In de woorden van Google:

“Partners met deze specialisatie hebben aanzienlijk succes laten zien bij de implementatie van G Suite in enterprise-organisaties, waaronder het leveren van services in alle projectwerkstromen – zoals Governance, Technical, People, Process & Support” – Google over Work Transformation Enterprise specialisatie

Expertteam
Het verwerven van een specialisatie in het Google Cloud Partner Program begint met certificering. Google en NextNovate stellen beide hoge eisen aan onze experts. Om in aanmerking te komen voor een Google-specialisatie moet een bedrijf voldoen aan specifieke eisen.

Zo moeten er officiële examens gemaakt worden en zijn er eisen aan de omvang van je team. Deze specialisatie krijgen betekent veel voor ons team, met daarin een van de drie Nederlandse Google Developer Experts.

Gerelateerde berichten...

X