Panasonic Toughbook toont op INFOPOL en eRIC

Panasonic Mobile Business Solutions Division is aanwezig op de beurzen INFOPOL en eRIC om te tonen hoe Toughbook tablets en laptops helpen de efficiëntie van veiligheidsdiensten te verbeteren.

Panasonic Toughbook laptops en tablets spelen al jaren in vele landen een actieve rol in de ondersteuning van hulpdiensten bij interventies en rampenbestrijding. Ook in België en Nederland hebben verschillende provincies hun politie-, ambulance- en brandweerdiensten uitgerust met robuuste tablets en handheld computers van Panasonic. Door de snelheid en efficiëntie van noodprocessen te verhogen en de foutmarge te verkleinen, helpt Panasonic elke dag meer levens te redden.

Een van de trouwe partners van Panasonic is Axira, de nationaal opererende coöperatie van regionale ambulancezorgorganisaties, die recentelijk opnieuw heeft gekozen voor Panasonic Toughbook tablets om haar kritische operaties te ondersteunen. De tablets kunnen reinigingsprocedures en vallen doorstaan zonder in te boeten aan functionaliteit. De tablets zijn allemaal voorzien van 5G en hebben ook in afgelegen gebieden optimale connectiviteit, iets dat van essentieel belang is voor een goede communicatie tijdens interventies.

INFOPOL
INFOPOL vindt plaats van 23 tot en met 25 april in Kortrijk Xpo, België. De experts van Panasonic zullen op stand 1130 beschikbaar zijn om te praten over innovaties in de industrie en de mogelijkheden die worden geboden door nieuwe technologieën in combinatie met robuuste hardware.

eRIC
eRIC vindt plaats op 24 en 25 april op vliegveld Twenthe en is een multidisciplinair vakevenement voor veiligheidsprofessionals. Panasonic Toughbook is te vinden op stand E232.

Gerelateerde berichten...