PeterConnects introduceert nieuw product voor BroadSoft: Receptionist

PeterConnects, leverancier van communicatiesoftwareoplossingen, lanceert haar nieuwste applicatie: PeterConnects Receptionist for BroadSoft. Dit maakt het voor BroadSoft-gebruikers eenvoudiger om inkomende telefoongesprekken snel en professioneel af te handelen. Het product is vanaf 17 juni 2019 verkrijgbaar in Nederland.

De PeterConnects-applicaties voor de handling van inbound telecommunicatie zijn al jaren toonaangevend op de platforms van Cisco en Microsoft. De Receptionist werd speciaal voor het BroadSoft-platform ontwikkeld in samenwerking met RoutIT en is volledig cloud-based. Gebruikers kunnen via de SaaS-applicatie telefoongesprekken eenvoudig aannemen en afhandelen via de innovatieve, gebruiksvriendelijke interface die wordt bediend via de webbrowser.

De applicatie is beschikbaar in drie versies:

PeterConnects Receptionist Essentials – basisreceptie voor een kleine kantooromgeving
PeterConnects Receptionist Advanced – standaard gespreksmanagement voor kleine en middelgrote bedrijven
PeterConnects Receptionist Premium – gespreksmanagement voor elke omgeving met veel gebruikers

De start van een nieuwe generatie producten
De interface geeft toegang tot unieke PeterConnects-toepassingen zoals keyboard support, drag-and-drop en handige widgets. PeterConnects Receptionist for BroadSoft is onderdeel van de nieuwe generatie PeterConnects-producten, met een op Kubernetes-technologie gebaseerde software-architectuur. Hierdoor is de applicatie flexibeler, beter schaalbaar en betrouwbaarder dan bij VM. Ook zorgt dit ervoor dat updates makkelijker uitgerold kunnen worden.

Lucas de Clercq, CEO van PeterConnects vertelt: “We zijn trots op het feit dat met dit nieuwe product ook organisaties op het BroadSoft-platform de voordelen van onze communicatiesoftware kunnen ervaren. En er komt nog een mooi vervolg aan; in de toekomst wordt dit product ook beschikbaar op het Microsoft Teams platform.”

Vanaf 17 juni is PeterConnects Receptionist for BroadSoft verkrijgbaar in Nederland via RoutIT partners en KPN. De uitrol via BroadSoft Service Providers in andere landen volgt binnenkort.

Gerelateerde berichten...

X