Roadshow Generation One Workspace van Matrix42 en Forrester

Matrix42, softwareleverancier van werkplekbeheeroplossingen, komt op 2 juni met haar roadshow naar de Amsterdam ArenA. Dit bezoek aan Nederland is onderdeel van een internationale roadshow rondom de thema’s mobility en werkplekbeheer.

Experts van Forrester Research en Matrix42 vertalen de trends op dit gebied naar de concrete gevolgen voor IT-afdelingen. Tijdens het event wordt ingegaan op deze relevante IT-trends en de gevolgen voor de werkplek van de toekomst. De vraag die daarbij centraal staat is: hoe kunnen organisaties zichzelf en hun IT-systemen op de toekomst voorbereiden?

De Forrester-analisten gaan in op de kansen die de mobility-tsunami biedt. Hoe kunnen organisaties mobiele communicatie benutten als de drijfveer achter hun business? Matrix42 behandelt de bijbehorende uitdagingen op het gebied van compliance- en IT-beheer. Hierbij staat een holistische aanpak centraal. Het gaat hierbij niet alleen om het adresseren van op zichzelf staande IT-uitdagingen, maar juist om de interactie met andere systemen.

 

MyWorkspace

Matrix42 presenteert tijdens het event ook de nieuwe MyWorkspace-oplossing, een platform dat software en applicaties uit de cloud en on-premise met elkaar integreert in een eenvoudig te benaderen single sign-on-webapplicatie. Met behulp van deze oplossing, die een unieke toevoeging is op het Matrix42-productportfolio, kunnen eindgebruikers snel en eenvoudig beschikken over hun favoriete applicaties en kan de IT-afdeling het compliance- en securitybeleid eenvoudiger toepassen. In het roadshow-event worden deelnemers meegenomen langs de mogelijkheden die MyWorkspace biedt qua efficiëntie en eenvoud.

 

Het programma

Geïnteresseerden, die na registratie van harte welkom zijn op het event, krijgen behalve inzicht in de mogelijkheden van een corporate single sign-on, ook toegang tot leerzame sessies over de werkplek van de toekomst en de rol van mobility daarin. Het programma bestaat onder andere uit:

  • Vooruitblik op ontwikkelingen in IT en de (mobiele) werkplek van 2020
  • Presentatie Forrester: “Why mobile is a catalyst for business transformation”
  • Silverback by Matrix42: van EMM en MDM naar werkplekbeheer
  • De uitdagingen van Mobile IT Service Management
  • Rondleiding door Amsterdam ArenA

 

Meer informatie en aanmelden:

Het event vindt plaats op 2 juni 2015 van 9.00 uur tot 17.00 uur in de Amsterdam ArenA, ArenA Boulevard 1, 1101 Amsterdam. Deelname is gratis na voorregistratie. U kunt zich hier inschrijven .

Gerelateerde berichten...

X