SecureMe2 en Bavak sluiten partnership voor grote cybersecurityprojecten

SecureMe2, ontwikkelaar en leverancier van het beveiligingsplatform en next generation intrusion detection system SAM Cyber Alarm, is een partnership aangegaan met de Nederlandse beveiligingsspecialist Bavak Security Group.

Beide bedrijven zullen samen bij klanten cybersecurityprojecten realiseren. Voor SecureMe2 is Bavak de perfecte partij om samen de markt voor grotere organisaties te gaan bedienen, met name overheids- en defensieorganisaties. Niet alleen in Nederland, maar ook internationaal.

De in Noordwijk gevestigde Bavak Security Group is toonaangevend fabrikant en leverancier van elektronische-, cyber-, en fysieke beveiligingsoplossingen voor de vitale infrastructuur. Bavak Security Group is een Nederlands technologiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring, is wereldwijd actief en heeft vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten. Zo beveiligt Bavak de luchthavens en de militaire vliegbases in Afghanistan en Mali. Ook levert het bedrijf beveiligingsoplossingen voor Amerikaanse ambassades wereldwijd als ook fysieke en elektronische maatregelen voor vitale infrastructuur in Nederland.

Jasper Weijman, directeur van Bavak: “We hebben een sterke basis als het gaat om fysieke en elektronische beveiliging. Geautomatiseerde systemen worden in onze branche steeds belangrijker, vandaar dat we willen uitbreiden op het gebied van cyberbeveiliging. Onze kracht ligt in het realiseren van veiligheid met een integrale aanpak op zowel het organisatorische, bouwkundige als elektronische vlak. Hier past het portfolio van SecureMe2 perfect in.”

Alexander Zwiep, directeur van SecureMe2: “We zien dat steeds meer enterprises belangstelling hebben in ons cyberalarm. Een ervaren partner in deze markt is voor ons dan ook zeer welkom. Onze strategische doelen sluiten dusdanig goed op elkaar aan dat we partners zijn geworden. We kijken uit naar grote – internationale – projecten die we samen kunnen doen en waar we elkaar kunnen aanvullen.”

 

Gerelateerde berichten...

X