SentinelOne is een beursgenoteerd bedrijf

Amsterdam, 30 juni 2021 –

SentinelOne is vanaf vandaag officieel een beursgenoteerd bedrijf aan New York Stock Exchange met als tickersymbool “S”. Het maakte vandaag de prijs bekend van zijn beursgang (IPO) van 35.000.000 aandelen van zijn Class A common stock tegen een prijs van $ 35,00 per aandeel. Het aanbod zal naar verwachting worden afgesloten op 2 juli 2021, onder voorbehoud van het voldoen aan de gebruikelijke sluitingsvoorwaarden.

Tomer Weingarten, CEO van SentinelOne: “Vandaag markeert een opwindend nieuw hoofdstuk in de reis die ons bedrijf heeft afgelegd en geeft ons een goede positie voor aanhoudende groei en succes op de lange termijn. Dank aan de vele geweldige klanten, investeerders, medewerkers en partners van over de hele wereld die ons hebben geholpen om SentinelOne te vestigen als XDR-marktleider.”

De beursintroductie van vandaag is een bevestiging van de innovatie en investering die SentinelOne heeft gedaan om pionier te zijn in het gebruik van gedrags-AI en het benutten van de kracht van data. Hiermee helpt het klanten autonoom aanvallen te voorkomen en te herstellen, de belasting voor mensen te verminderen en mogelijkheden te bieden die andere cyberbeveiligingsproducten op de markt niet kunnen bieden.

Weingarten: “De enorme hoeveelheid data, apparaten en workloads in de hedendaagse bedrijfsomgevingen maken cyberbeveiliging simpelweg te groot en te snel om alleen door mensen te worden gedragen. De enige oplossing voor deze uitdaging is te vinden in de kracht van AI.”

SentinelOne’s belofte: Een kracht voor het goede zijn

Weingarten: “Ons doel is een kracht voor het goede te zijn. De meest gevoelige data van mensen ‘leeft’ op computerapparatuur en in de cloud, waardoor cyberaanvallen een van de grootste bedreigingen voor de samenleving vormen. Wij geloven dat de wereld een veiligere plek is en zal zijn dankzij SentinelOne. Vandaag is het begin van de rest van het verhaal om de strijd op het gebied van cyberbeveiliging te winnen en onze klanten veilig te houden.”

Over SentinelOne

SentinelOne levert autonome endpoint-bescherming middels een enkelvoudige agent die preventie, detectie, respons en opsporingsfunctionaliteit combineert. Het SentinelOne platform is ontwikkeld met het oog op zeer hoog gebruiksgemak en bespaart gebruikers tijd dankzij de inzet van AI om automatisch en in realtime dreigingen binnen het bedrijf en in de cloud te elimineren. Daarnaast is het de enige oplossing die volledig inzicht biedt van edge tot cloud over het hele netwerk. Kijk voor meer informatie op www.sentinelone.com en op @SentinelOne, LinkedIn en Facebook.

Gerelateerde berichten...

X