Zebra’s eerste tablets voor de gezondheidszorg

Zebra Technologies Corporation (NASDAQ: ZBRA), een innovator met oplossingen en partners die een concurrentievoordeel bieden, kondigt vandaag de ET4x-HC serie aan, inclusief de Android™-gebaseerde ET40-HC en ET45-HC tablets. Deze ET4x-HC series is gebouwd om de efficiëntie van het personeel, de kwaliteit van de zorg en de ervaring van de patiënt te verbeteren. De kosteneffectieve, robuuste ET4x-HC-serie heeft een geavanceerde behuizing van medische kwaliteit die bestand is tegen constante desinfectie met de meest agressieve desinfectiemiddelen om de verspreiding van ziektekiemen te voorkomen en de veiligheid van zorgverleners en hun patiënten te helpen waarborgen.

De dunne en lichte tablets zijn ideaal voor zorgverleners die veel te maken hebben met spoedsituaties bij patiënten thuis of in het ziekenhuis en zorgen voor een verbeterde ervaring van de patiënt wanneer ze te maken krijgen met applicaties voor ziekenhuisbetrokkenheid, educatie en maaltijdvoorziening. Het grote 10-inch display met hoge resolutie maakt het voor verpleegkundigen gemakkelijk om het elektronische patiëntendossier te lezen en er aantekeningen op te maken en om de kleinste details van een foto of röntgenfoto te bekijken. De ET4x-HC beschikt ook over een speciale alarmknop voor noodgevallen die kan worden geprogrammeerd om extra hulp in te roepen of een app te starten die helpt bij het volgen van protocol bij een medisch noodgeval.

De ET4x-HC-serie biedt krachtige mogelijkheden voor het vastleggen van data en communicatie om de productiviteit en patiëntenzorg in de gezondheidszorg verder te verbeteren. De nieuwe tablets bieden een geïntegreerde 2D-scanner van enterpriseklasse met point-and-capture eenvoud, waardoor zorgverleners geen tijd hoeven te verspillen aan het instellen van de streepjescode en de scanner. Hierdoor kan de identificatie van patiënten en de toediening van medicatie foutloos worden uitgevoerd. Een 13-megapixel camera aan de achterzijde met ultrahoge resolutie kan zeer gedetailleerde foto’s vastleggen om bijvoorbeeld de wondgenezing te documenteren, terwijl de camera aan de voorzijde videogesprekken mogelijk maakt voor virtuele zorgafspraken of videocalls met collega’s. De stijlvolle ET4x-HC tabletserie biedt als enige in zijn klasse Bluetooth™ 5.1 en de snelste Wi-Fi en cellulaire snelheden met ondersteuning voor Wi-Fi 6 en 5G, waardoor snelle connectiviteit binnen of buiten gegarandeerd is.

De flexibele ET4x-HC-serie kan op maat worden gemaakt voor specifieke taken met een portfolio van enterprise accessoires. Handriemen voor de gezondheidszorg bieden zorgverleners een eenvoudigere en veiligere manier om tablets te dragen en een nieuwe presentatiestandaard kan de tablets veranderen in een kiosk voor het zelf inchecken en registreren van patiënten. Met de nieuwe werkstationhouder kan de ET4x-HC-serie in een handomdraai worden omgebouwd tot een verpleeg- of werkstation op wielen. Met de VESA-adapters kan de ET4x-HC serie eenvoudig aan het bed van de patiënt worden gemonteerd, zodat deze zijn eigen gezondheidsinformatie kan bekijken en eten kan bestellen.

“Zebra’s eerste tablets speciaal voor de gezondheidszorg zijn ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van zorgverleners in veeleisende omgevingen, met de gezondheidszorgstandaard voor plastic, duurzaamheid en functionaliteit die de efficiëntie en veiligheid van de zorg verbeteren”, zegt Julie Johnson, Vice President & General Manager Mobile Computing bij Zebra Technologies. “Met overal connectiviteit en accessoires die zijn ontworpen voor specifieke toepassingen, is de veelzijdige ET4x-HC-serie zeer veilig, volledig configureerbaar, eenvoudig te implementeren en afgestemd op de manier waarop zorgverleners werken. Dit resulteert in een verhoogde productiviteit, reactiesnelheid en uiteindelijk een betere ervaring voor patiënt en zorgverlener.”

Zebra garandeert dat de ET4x-HC serie tot drie jaar beschikbaar zal zijn voor aankoop. Hierdoor hoeft er geen tijd en kosten te worden besteed aan het complexe beheer van verschillende apparaten. Met Zebra’s optionele OneCare™ Maintenance Plans kunnen organisaties in de gezondheidszorg tot zes jaar lang rekenen op service en ondersteuning voor hun ET40-HC en ET45-HC tablets, zodat eerstelijnswerkers op topniveau kunnen blijven presteren en tegelijkertijd kwetsbaarheden van apparaten, niet gebudgetteerde reparatiekosten en onverwachte onderbrekingen worden verminderd.

De ET4x-HC serie tablets bevat Zebra Mobility DNA software tools om de communicatie te verbeteren, workflows te optimaliseren en de bruikbaarheid voor zorgverleners te vergroten. Deze tools omvatten Mobility Extensions (Mx), die krachtige enterpriseklasse security- en beheerfuncties toevoegt aan de standaard Android-besturingssystemen en StageNow, waarmee IT-organisaties een handvol of honderden apparaten in enkele seconden in werking kunnen stellen.

Conclusies

Zebra’s nieuwe kosteneffectieve ET4x-HC-serie van Android-gebaseerde robuuste tablets zijn de eerste tablets van het bedrijf die specifiek zijn ontworpen voor de gezondheidszorg.
De robuuste ET40-HC en ET45-HC tablets zijn ontworpen met een geavanceerde medische behuizing die bestand is tegen constante desinfectie om de verspreiding van ziektekiemen te voorkomen, en zo patiënten en zorgverleners te helpen beschermen.
Met een programmeerbare alarmknop voor noodgevallen en ondersteuning voor Wi-Fi 6, 5G en Bluetooth 5.1 garanderen de ET4x-HC-serie tablets uit de gezondheidszorgsector connectiviteit in elke omgeving, wat resulteert in verbeterde efficiëntie van het personeel, kwaliteit van de zorg en een betere ervaring voor patiënten en zorgverleners.

 

Gerelateerde berichten...

X