Digitale transformatie staat centraal tijdens TBX

TBX logo

Op 3 en 4 november 2021 vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de eerste editie van de meest complete IT-beurs van Nederland plaats: TBX. Het tweedaagse hybride evenement biedt bezoekers zowel live als online toegang tot de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT, inspiratiesessies en uitgebreide netwerkmogelijkheden. TBX is hiermee de langverwachte opvolger van de IT-vakbeurs en grote publiekstrekker Infosecurity.nl, Data & Cloud expo. Het evenement is gratis toegankelijk.

De ontwikkelingen op het gebied van IT gaan razendsnel, en hebben groot effect op zowel marktposities als bedrijfsvoering. Jaarbeurs biedt met TBX – Tech.Business.Accelerate – een compleet programma voor professionals met zowel aandacht voor actuele business vraagstukken als concrete IT-oplossingen.

Het tweedaagse evenement biedt bezoekers zowel live als online toegang tot de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT, inspiratiesessies en uitgebreide netwerkmogelijkheden. TBX is de opvolger van de IT-vakbeurs Infosecurity.nl, Data & Cloud expo. Het evenement is gratis toegankelijk. De registratie start binnenkort.

Trends en inspiratie

Door COVID-19 is en blijft thuiswerken aan de orde van de dag. Dit heeft voor veel bedrijven de digitale transformatie versneld. Het zorgt bovendien voor meer en nieuwe cybersecurity-dreigingen. Tijdens het evenement staan daarom de volgende thema’s centraal in de vorm van keynotes en inspirerende sessies:

  • Digital Transformation & Innovation
  • Cyber Resilience Strategy & Awareness
  • Sustainable Tech
  • Future of Work
  • Customer Experience

Op het TBX Inspiratieplein stappen bezoekers in de wereld van IT. Bezoekers kunnen er bevlogen debatten en live demonstraties volgen. Verder is er horeca en komen snelgroeiende en veelbelovende start-ups aan het woord. Bezoekers kunnen zich bovendien tegen aanvullende betaling inschrijven voor verschillende masterclasses.

Ontwikkelingen

Carolien van den Steen van Ommeren, Concept Developer Jaarbeurs: “Technologische en digitale ontwikkelingen gaan sneller dan ooit. De rol van IT in bedrijven en organisaties wordt daardoor ook steeds belangrijker, zowel op het gebied van marktpositie als overall bedrijfsvoering. TBX is de plek waar de laatste trends en technologie, maar vooral ook de koplopers in de branche bij elkaar komen om de volgende stappen te zetten voor zakelijk succes”.

Lees ook:

Gerelateerde berichten...