TBX: Jaarbeurs Utrecht, 3 & 4 november 2021

TBX logo

TBX (Tech. Business. Accelerate) is de langverwachte opvolger van de IT-vakbeurs Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo. Geboren vanuit het inzicht dat je met de juiste IT oplossingen jouw businessvraagstukken oplost én je de digitale transformatie binnen jouw organisatie versnelt.

De beurs TBX biedt bezoekers zowel live als online toegang tot presentaties over de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT, inspiratiesessies en uitgebreide netwerkmogelijkheden. TBX is het grootste IT event in Nederland. Blijf bij, netwerk met vakgenoten en doe inspiratie op!

Waarom dit event bezoeken?

Nu de digitale transformatie is versneld door COVID 19, thuiswerken een vlucht nam en securitylekken aan de orde van de dag zijn, zul je binnen jouw organisatie moeten investeren in de juiste IT oplossingen.

TBX biedt vier intensieve, compacte masterclasses. Deze zijn met zorg samengesteld door autoriteiten op IT-vakgebied.

Sprekers op TBX

Keynote: Cyberresilience Mikko Hypponen

Mikko Hypponen is een wereldwijde beveiligingsexpert. Hij werkt sinds 1991 bij F-Secure. Mikko schreef over zijn onderzoek voor de New York Times, Wired en Scientific American en  verschijnt regelmatig op internationale tv.. Hij werd door het tijdschrift PC World geselecteerd uit de 50 belangrijkste mensen op het web en werd opgenomen in de FP Global 100 Thinkers-lijst.

Keynote: Digital Transformation and Innovation: Danny Mekić

Serie-ondernemer Danny Mekić (1987) is expert op het gebied van digitale transformatie, ondernemerschap, nieuwe business modellen, technologie en innovatie. Op vijftienjarige leeftijd richtte hij zijn eerste bedrijf op en werd al snel uitgeroepen tot meest succesvolle jonge ondernemer van Nederland.

Keynote: Customer Experience: Nienke Bloem

Nienke Bloem CCXP CSP MBA wordt vaak de Customer Experience Guru genoemd. Zij is een keynotespreker over Customer Experience en inspireert wereldwijd haar publiek met best practices en bewezen methodologieën. Als CX-ondernemer is haar bedrijf de afgelopen jaren exponentieel gegroeid. Ze leidt een sprekersbusiness, een CX Gamebedrijf en zij is de ‘go to’ voor CX trainingen.

Keynote: Future of Work Martijn Aslander

Martijn Aslander is een Nederlandse trendwatcher, professioneel lifehacker en auteur. Aslander is daarnaast uitgever en mede-oprichter van Permanent Beta en AmsterdamConnected.

Futurelab powersessie: Victor van der Hulst

Victor van der Hulst is werkzaam in het lectoraat Supply Chain Finance aan Hogeschool Windesheim en programma manager van Spark! Living Lab. Spark! onderzoekt toepassingen van datadelingstechnologie, zoals blockchain en IoT, in supply chain en logistiek

Thema: Digital Transformation: Chuck Davis

Chuck Davis is een veteraan op het gebied van cyberbeveiliging met meer dan 25 jaar ervaring. Na zijn studie computerwetenschappen en informatietechnologie aan Penn State en de Universiteit van Phoenix, verdiepte hij zich in cyberbeveiliging door naar Norwich University te gaan.

Dagvoorzitter: Jim Stolze

Jim Stolze is schrijver en ondernemer, tech-ondernemer. Met zijn bedrijf Aigency levert hij oplossingen op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI) aan grote bedrijven. Daarnaast wordt hij vaak ingezet als ‘pep-talk’ op events over innovatie, technologie of ondernemerschap. Jim host de keynotes en de talkshows op TBX Main Stage.

Thema: Sustainable Tech: Eneco
Data, de brandstof voor de energietransitie. Eneco Smart Energy Grid. Eneco wil in 2035 volledig CO2 neutraal zijn. Dit vergt veel data uit het energienetwerk om snel en fijnmazig vraag en aanbod af te stemmen. Het IoT platform geeft zeer fijnmazig en bijna real-time een beeld van het volledige energie-grid. Ook kunnen we berichten terugsturen over het netwerk om opwekking en verbruik binnen het netwerk te beïnvloeden.

Lees ook:

Gerelateerde berichten...