7 redenen waarom Cohesity Veritas verslaat in back-up en datamanagement

In onze data gedreven wereld is gedegen IT-architectuur een absolute must. Traditionele benaderingen van back-up en datamanagement zijn kostbaar en ontoereikend voor groei. Zet de stap naar nu, in voorbereiding op de toekomst.

Menig back-up- en recoverylandschap is een wirwar van afzonderlijke legacy puntoplossingen. Met als gevolg: massale datafragmentatie, operationele inefficiënties en onnodig hoge beveiligings- en compliancy-risico’s. Vintage Veritas kan niet op tegen de moderne cloud-native oplossingen van Cohesity. De volgende zeven punten lichten toe waarom.

1. Consolideert silo’s in één platform
De softwaregedefinieerde architectuur van Cohesity elimineert data- en infrastructuursilo’s. Back-upsoftware, doelopslag, mediaservers, zoekindexering en veel meer in één enkel platform. Dit platform kan eenvoudig en snel worden geïmplementeerd en uitgebreid indien nodig.
2. Vereenvoudigt wereldwijd beheer
Cohesity Helios vereenvoudigt het beheer van alle data en applicaties, waar deze zich ook bevinden. De SaaS-gebaseerde interface voor één gebruiker biedt, in combinatie met machine learning, wereldwijde operationele inzichten en concrete aanbevelingen om onder meer te voldoen aan de business SLA’s.
3. Uitvergroten architectuur zonder verstoring
Cohesity is gebaseerd op web-schaal principes voor digitale business. Daardoor kan het eenvoudige uitbreiding en upgrades garanderen zonder verstoring. Het IT-personeel kan klein kan beginnen en opschalen naargelang de behoeften.
4. Geboren in het cloud-tijdperk
Cohesity is cloud-native, wat betekent dat het is gebouwd om naadloos te integreren met de openbare cloud. Hierdoor is archivering voor retentie op lange termijn en disaster recovery via hybride cloud eenvoudig te implementeren en naadloos voor gebruikers.
5. Snel herstel van ransomware
Cohesity gaat verder dan AES-256 versleuteling en rol-gebaseerde toegang. De back-up is beschermd tegen ransomware, een aanval wordt snel gedetecteerd. Het waarschuwt bij ongewone bestandswijzigingen van de ene back-up naar de volgende.
6. Draait applicaties
Cohesity heeft datamanagement opnieuw uitgevonden door applicaties van derden naadloos te integreren in het moderne platform. De productie wordt niet beïnvloed, noch worden kopieën van data verplaatst.
7. Het maakt ontwikkelaars blij
IT-professionals kunnen met Cohesity onmiddellijk en veilig bedrijfskritische data verstrekken voor ontwikkelaars en testers met gratis kloons binnen dezelfde omgeving.

Niet voor niets scoort Cohesity hoog in Gartners Magic Quadrant 2020 voor back-up en recovery-oplossingen.

Download de volledige whitepaper hier.

 

Gerelateerde berichten...

X