Nog sneller van spraak naar tekst

Gemakkelijker, beter en efficiënter werken! Wie wil dat nou niet? Om dat te bereiken is niet altijd het nieuwste van het nieuwste nodig. Spraakherkenning behoort inmiddels tot de ‘oude’ technologieën. Ooit raakte het enigszins uit de gratie, maar inmiddels is het bezig aan indrukwekkende comeback!

Wie tien vingers blind kan typen, haalt een behoorlijke snelheid. Toch blijkt uit onderzoek dat typen zeven keer meer tijd kost dan praten. Daarom is het opnemen en laten uittypen van gesproken tekst de manier bij uitstek om kostbare tijd en middelen te besparen en te focussen op kerntaken.

Philips SpeechLive

De ontwikkelingen op het gebied van spraakverwerking als eenvoudig middel om meer productiviteit te creëren, nemen een interessante vlucht. De combinatie van deze relatief oude technologie met de steeds verdergaande digitalisering heeft geleid tot een prachtige dienst. Met Philips SpeechLive is het traject van stem tot uitgeschreven document nu sneller en gemakkelijker dan ooit tevoren. Waar u ook bent, in uw kantoor of ergens op locatie, overal kunt u aantekeningen, takenlijsten en documenten opnemen. SpeechLive verzorgt de onmiddellijke transcriptie. En doet dit naar wens in verschillende talen.

 

Flexibele support

Door de workflow van uw dictaten uit handen te geven, kunt u zich beter focussen op uw kerntaken. Met Philips SpeechLive is de interface tussen auteur en uitwerker helemaal aangepast naar deze tijd. Uw dictaat neemt u op met uw smartphone onderweg, of een digitale recorder. U verzendt de dicteerbestanden naar SpeechLive voor verwerking. Snelle, korte opnames zoals een takenlijstje of een agenda voor een ingelaste vergadering, worden door Philips SpeechLive spraakherkenningsservice in een tekstdocument omgezet. De complexere dictaten – een interview of een panel met verschillende experts – worden door professionele, goed opgeleide transcriptiemedewerkers – met specialisatie in bepaalde vakgebieden – razendsnel uitgetypt. Dit systeem elimineert alle wachttijden uit de keten en laat flexibele support per auteur toe. In Nederland is deze service momenteel uitsluitend in het Frans, Duits en Engels beschikbaar.

 

Altijd beschikbaar

Uw opnamen komen bij u terug als een Wordbestand. Bespaar tijd en gebruik spraakherkenningssoftware of laat professionele transcriptiemedewerkers snel en accuraat uw documenten voor u uittypen. Via uw webbrowser zijn uw dictaten altijd beschikbaar op een uitstekend beveiligde manier, dankzij het HTTPS-protocol, automatische dubbele encryptie in realtime, dubbele serverinzet en automatische back-up. Zo zijn uw gegevens altijd betrouwbaar beveiligd en altijd beschikbaar. Info: www.speechlive.cloud

 

Ateq International, bewezen efficiency expertise

Ateq International BV is de Nederlandse Philips vertegenwoordiging voor alle producten en diensten op dit gebied. Gevestigd in Eindhoven en actief in diverse landen in Europa is het bedrijf uw aanspreekpunt voor creatieve oplossingen en support met behulp van ICT in spraakverwerking. Wij leveren projecten, compleet met installatie, onderhoud, scholing en instructie, hardware en software, in zijn geheel af. Het bedrijf stoelt op tientallen jaren ervaring op dit gebied.

Voor meer informatie mailt u naar info@ateq.nl en wij nemen contact met u op voor een passende oplossing. Meer informatie over Ateq International BV vindt u op www.ateq.nl

 

 

 

Gerelateerde berichten...

X