Voor iedere werkplek het perfecte beeldscherm

Iedere werkplek is anders. Een administratieve werkplek stelt bijvoorbeeld hele andere eisen dan een grafische werkplek. EIZO streeft ernaar om de best mogelijke beeldschermen te ontwikkelen voor iedere werkplek en toepassing. Een greep uit het diverse assortiment:

 

FlexScan-serie

De monitoren uit de FlexScan-serie vormen het kloppend hart van het EIZO-assortiment. De veelzijdige monitoren zijn speciaal ontwikkeld ten behoeve van de dagelijkse praktijk en bieden een optimale beeldkwaliteit voor elk werkgebied. Door het gebruik van innovatieve technologieën is de weergave steeds glashelder en haarscherp. Dankzij de innovatieve EcoView-functionaliteit van deze zakelijke schermen, bespaart u direct op energiekosten en door de uitzonderlijke ergonomie spaart u ook meteen uw gezondheid.

 

ColorEdge-serie

Of u nu foto’s wilt bewerken in uw vrije tijd of fulltime hoge resolutie afbeeldingen wilt ontwerpen, bij beeldbewerking kan een standaard kantoorbeeldscherm u maar beperkt ondersteunen. De ColorEdge-modellen van EIZO zijn daarentegen speciaal ontwikkeld voor toepassingen als fotobewerking, vormgeving en media. Want alleen een correct hardware-matig gekalibreerde monitor met fijne kleurgradaties biedt een betrouwbare weergave van foto’s, films en afbeeldingen.

 

Industrieel

EIZO ontwikkelt gespecialiseerde en op maat gemaakte monitoren voor industrieel gebruik zoals maritieme toepassingen, security & surveillance, controlrooms, automatisering, geo-informatiesystemen en virtuele realiteit en simulatie. De monitoren zijn extra solide, betrouwbaar en kunnen vaak ingezet worden voor 24/7 gebruik. EIZO monitoren voor security & surveillance bieden bijvoorbeeld functies voor beeldverbetering, die ervoor zorgen dat u bij ongunstige lichtomstandigheden toch altijd een goed beeld te zien krijgt. Specifieke eisen? Op verzoek ontwikkelen we graag exclusieve hard- en software voor u.

 

Made in Japan

EIZO is het Japanse woord voor ‘Beeld’ en de EIZO monitoren zijn ‘Made in Japan’. Alle monitoren bestaan uit hoogwaardige onderdelen, hebben een uitzonderlijke bouwkwaliteit en testprocedures worden voortdurend geoptimaliseerd. Tevens wordt voorafgaand aan de levering ieder apparaat in gebruik genomen en nauwkeurig handmatig getest. Als klant kunt u daardoor steeds genieten van een perfecte beeldkwaliteit en haalt u maximaal rendement uit uw investering. Ook profiteert u in veel gevallen van 5 jaar garantie, inclusief on-site vervanging.

Meer informatie? Neem vandaag nog contact op met EIZO voor een vrijblijvende afspraak en/of testopstelling via 040-7600360 of info.nl@eizo.com.

 

Gerelateerde berichten...

X