Capitar verkrijgt Gold Partner status van Netiq

Capitar IT Group, specialist in cloudoplossingen, hosting en consulting voor business critical omgevingen, is door NetIQ benoemd tot Gold Partner vanwege haar beheer en Software-as-a-Service aanbod voor NetIQ.

Capitar biedt consultancy voor Identity & Access Management waarmee organisaties geholpen worden IAM te implementeren. Met een samenwerking met NetIQ breidt het bedrijf haar security dienstverlening uit met Identity as a Service; compleet beheerde IAM omgevingen in de Cloud. NetIQ gaf haar vertrouwen in dit Cloud Server Provider aanbod en verleende Capitar rechtstreeks een Gold Partner status met de daarbij behorende voordelen van het PartnerNet programma.

Managing Director Hans van Vlaanderen: “Capitar biedt een cloud alternatief voor de huidige on-premise IAM oplossingen. De toekenning van de NetIQ Gold partnerstatus onderstreept de kwaliteit van onze Identity Acces Management dienstverlening en draagt bij aan de zichtbaarheid op de IAM markt. Wij kijken uit naar de samenwerking met NetIQ”, aldus van Vlaanderen.

Over Capitar IT Group BV
Capitar IT Group is een full service ICT bedrijf met kennis en kwaliteit op het grensvlak van organisatie en informatietechnologie. Als specialist in business critical managed services, hosting, cloud en consulting adviseert het bedrijf klanten over de meest recente ontwikkelingen in de markt. Op basis van nieuwe (cloud) technologieën worden IT-oplossingen ontwikkeld en geïmplementeerd. Capitar richt zich op de Business to Business markt en opereert in Europa.

Meer informatie: www.capitar.com.

Over NetIQ
NetIQ is een wereldwijd opererend enterprise software bedrijf met focus op het succes van klanten.
Ons portfolio bestaat uit schaalbare, geautomatiseerde oplossingen voor Identity, Security, Access
Governance, Systems & Application, Service, en Workload Management die organisaties helpen om op een veilige manier computing services te leveren, te meten en te beheren via fysieke, virtuele en cloud computing omgevingen.

Meer informatie: www.netiq.com

Gerelateerde berichten...

X