CrowdStrike en Rubrik gaan strategische samenwerking aan

CrowdStrike en Rubrik gaan een strategische samenwerking aan om de evolutie van databeveiliging te versnellen en cruciale informatie te beschermen tegen indringers. Door Rubrik Security Cloud te verenigen met CrowdStrike’s Falcon XDR-platform, kunnen organisaties aanvallen gericht op gevoelige data snel detecteren, onderzoeken en stoppen.

De krachtige combinatie van het Falcon Platform en de Rubrik Security Cloud verenigt dreigingsdetectie met datadetectie en -classificatie over cloud- en IT-infrastructuur. Het is ontworpen om de context te leveren die securityteams nodig hebben om aanvallen op waardevolle datadoelwitten snel te detecteren en erop te reageren.

“CrowdStrike Falcon heeft zich ontwikkeld tot source of truth en hét platform voor cybersecurity. Onze samenwerking met Rubrik versterkt de data gravity van CrowdStrike, waarbij dreigingsdetectie wordt verenigd met het ontdekken, classificeren en back-uppen van data”, zegt Daniel Bernard, Chief Business Officer bij CrowdStrike. “Door deze samenwerking leveren we de zichtbaarheid en context die securityteams nodig hebben om prioriteiten te stellen en responsacties te versnellen om inbreuken op gevoelige informatie te stoppen – allemaal vanaf één platform.”

“Legacy back-uptools zijn niet ontworpen voor moderne cyberaanvallen en veel organisaties betalen daar nu de prijs voor. De kloof tussen dreigingsdetectie en datadetectie en -classificatie creëert aanzienlijke zichtbaarheidsproblemen voor securityteams die kritieke data beveiligen”, zegt Anneka Gupta, Chief Product Officer bij Rubrik. “Met CrowdStrike helpen we onze klanten bij het aangaan van de strijd tegen cyberaanvallers. Dit stelt securityteams in staat om aanvallen snel te identificeren en zich ertegen te verdedigen, wat uiteindelijk de weerbaarheid tegen cyberaanvallen vergroot. “

Gerelateerde berichten...