CyberRes introduceert Galaxy, een interactieve impactanalyse van cyberdreigingen

CyberRes Galaxy biedt snel, op de situatie toegespitst inzicht in kritieke dreigingen voor een snellere reactietijd en betere bedrijfsprestaties

CyberRes, een bedrijfsonderdeel van Micro Focus (LSE: MCRO; NYSE: MFGP), heeft ‘Galaxy’ aangekondigd.
CyberRes Galaxy toont security executives een impactanalyse van actuele cyberdreigingen door middel van direct bruikbare en branchegerichte informatie. Het geeft direct inzicht in de meest urgente dreigingen en helpt de waardeketens te beveiligen.

De door COVID veroorzaakte run op technologie voor thuis en remote werken, gecombineerd met het gebruik van machine learning, IoT, AI, blockchain en andere bedrijfsinnovaties, geven cybercriminelen veel meer ruimte voor een cyberaanval. Omdat er verschillende bronnen zijn die beveiligingsrisico’s zichtbaar maken, hebben CISO’s behoefte aan één holistisch overzicht op basis waarvan zij de situatie snel kunnen analyseren en actie ondernemen. CyberRes Galaxy vergroot het inzicht in de gevaren van een cyberaanval, waardoor beslissingen die van invloed zijn op de bedrijfsvoering sneller genomen kunnen worden en de implementatiekosten van beveiligingsmaatregelen lager zijn.

CyberRes Galaxy is een platform dat is ontworpen om CISO’s, senior executives en risk professionals te helpen de groeiende kans op een cyberaanval te elimineren en zich te concentreren op wat belangrijk is voor hun bedrijf. Het platform doet dit door individuele gebruikers en hun specifieke bedrijfsrisico’s te koppelen aan de bedreigingen die zij het hoofd moeten bieden om een brede bescherming tegen cybercriminialiteit te garanderen. Op basis van een specifieke situatie – regio, branche of omgeving – wordt een specifieke risicoschets gegeven waaruit een advies voortvloeit, de CyberRes Galaxy Priority Intelligence Briefing (PIB). Hierin worden tegenmaatregelen aangereikt die een organisatie kan inzetten om zijn waardeketen te beveiligen.

Gerelateerde berichten...

X