Entersekt en Five°Degrees kondigen samenwerking aan

De digitale, state-of-the-art beveiligingsoplossing van Entersekt wordt beschikbaar gemaakt op de Open Banking Marketplace van Five°Degrees. Deze samenwerking kondigen Five°Degrees en Entersekt aan.

Door Entersekt’s API aan te bieden op het Five°Degrees-platform stimuleren de partijen de samenwerking tussen banken en technologiebedrijven met als doel om optimale digitale klantervaringen aan te bieden aan eindgebruikers en tegelijkertijd compliant te zijn met veiligheidswetgeving.

Groeikansen benutten
De samenwerking tussen Five°Degrees en Entersekt zal financiële dienstverleners helpen groeikansen in Europa en daarbuiten te benutten. Hierdoor kunnen ze hun eigen posities binnen de wereldwijde markt voor bancaire en financiële softwareoplossingen versterken.

Onderscheiden van concurrentie
Claudius van der Meulen, SVP Entersekt Europe, is blij met de samenwerking: “Onze producten zijn volwassen en schaalbaar, met bewezen trackrecords. Bij Entersekt helpen we tientallen miljoenen eindgebruikers wereldwijd met het beveiligen van 150 miljoen digitale transacties per maand in 45 landen. We kijken ernaar uit om deel uit te maken van de Open Banking Marketplace van Five°Degrees. We zijn ervan overtuigd dat onze samenwerking verdere innovatie in de digitale dienstverlening zal stimuleren en onze gezamenlijke klanten zal helpen om zich te onderscheiden van de concurrentie”.

Samenwerkingscultuur
Peter-Jan van de Venn, Executive Vice President van Five°Degrees: “De samenwerking met Entersekt sluit volledig aan op onze visie op de toekomst van de financiële sector en we zijn dan ook verheugd om Entersekt te mogen verwelkomen als onderdeel van onze Open Banking Marketplace. Onze marktplaats staat voor een cultuur van samenwerking in de hele sector, die ons in staat stelt een betere klantervaring te bieden via onderling verbonden API’s.”.

Gerelateerde berichten...

X