Epatra distributeur van Ricoh’s audiovisuele- en vergaderoplossingen

Ricoh Nederland heeft zich voor de distributie van haar portfolio op het gebied van presenteren en (video)vergaderen verbonden aan distributeur Epatra. Epatra legt zich toe op het distribueren van een compleet pakket aan presentatie- audio/video- en industriële oplossingen en ziet in Ricoh een partner van wereldformaat.

De samenwerking tussen Ricoh en Epatra past naadloos in Ricoh’s strategie om naast het leveren van producten en diensten op het gebied van printing en document management haar positie als brede IT-dienstverlener te verstevigen. Ricoh’s portfolio is enige tijd geleden uitgebreid met audiovisuele- en vergadermiddelen waaronder projectoren, interactieve whiteboards en UCS (Unified Communication Systems) –oplossingen, waarmee een bredere lading wordt gegeven aan het inrichten en ondersteunen van werkplekken. Voor dit pakket aan producten is Epatra vanaf nu distributiepartner in Nederland.

Maurits Aalders, Director Marketing & Business Development bij Ricoh Nederland: “We zijn trots op deze samenwerking met Epatra en kijken uit naar een intensieve samenwerking waardoor we onze marktpositie in Nederland de komende jaren verder willen uitbouwen. In Epatra vinden we een partner die thuis is op dit terrein. Momenteel werken we samen aan het opzetten van een aantal gezamenlijke concepten die op dit moment nog niet op de markt beschikbaar zijn, en die voor ons beide mooie kansen biedt.”

Hans de Blois, General Manager van Epatra, over de samenwerking: “We zijn erg enthousiast over de samenwerking met Ricoh. We zien hen als een speler van wereldformaat. Een bedrijf dat continu en in een hoog tempo bezig is met de ontwikkeling van mooie producten, diensten en nieuwe technologieën. Deze samenwerking biedt mooie kansen voor beide partijen.”

 

Gerelateerde berichten...

X