F5 verbetert beschikbaarheid applicaties met VMware vCloud Hybrid Service

F5 Networks stelt BIG-IP applicatie-services beschikbaar voor VMware vCloud Hybrid Service, een veilige hybride cloud-service gebaseerd op VMware vSphere. Gebruikers kunnen hierdoor de applicatie-services die ze benutten in het datacenter gemakkelijk doorzetten naar de cloud.

Met name wereldwijde beschikbaarheid, automation en cloud bursting worden verbeterd door F5 en VMware te combineren. Dit betekent onder andere een versterking van disaster recovery en business continuity.

Het schalen van applicaties, de beschikbaarheid ervan en het behouden van de performance wanneer de stap naar de cloud wordt gezet, blijft een struikelblok voor veel organisaties. Met F5 BIG-IP Global Traffice Manager kunnen gebruikers het verkeer over hybride, on-premise en cloud-omgevingen leiden, om in te spelen op behoeften en netwerkeigenschappen. Door dit nu ook beschikbaar te stellen voor VMware vCloud Hybrid Service, profiteren gebruikers van een uitgebreid aanbod aan software defined application-services, die veel verder gaan dan alleen load balancing.

 

Gerelateerde berichten...

X