Intelligence Group en SmartRecruiters bundelen krachten

iG!’s (Intelligence Group) talent intelligence data is momenteel volledig geïntegreerd in het toonaangevende recruitment systeem van SmartRecruiters. Dit systeem ondersteunt organisaties om de beste kandidaten te vinden, aan te trekken, te selecteren en aan te nemen via een Talent Acquisition Suite. De koppeling van de data van iG! in het recruitment systeem van SmartRecruiters maakt inzicht in de gevraagde doelgroepen van de klant direct beschikbaar. Met deze inzichten is het eenvoudig om een ​​wervingsstrategie te maken.

“Het is een genot om samen te werken met een technologisch innoverende organisatie als SmartRecruiters en hiermee voor het eerst talent intellgence in Europa (en daarmee de wereld) geïntegreerd te kunnen ontsluiten.”– Geert-Jan Waasdorp, CEO Intelligence Group

Hoe Talent Intelligence binnen SmartRecruiters werkt

Door het benodigde talent in te voeren binnen het recruitmentsysteem, wordt een compleet talent intelligence-dashboard van dit profiel weergegeven. Dit dashboard omvat onder andere de haalbaarheid van recruitment, functievoorkeuren, socio-demografische gegevens, verwachtingen van kandidaten en mediagedrag binnen 28 Europese landen en de VS. Naast de inzichten over de doelgroep wordt er een landelijk gemiddelde getoond. Op deze manier kan een tactische strategie worden bepaald, die kan worden ingezet om meer op te vallen voor jouw publiek.

Hier een voorbeeld met een verkoopmanager in Frankrijk.

“Weten waar je moet zoeken, is het halve werk bij het aannemen van nieuw personeel. Met een groeiend aantal remote-first werkgevers, kunnen wervingsteams praktisch overal naar talent zoeken. De realtime arbeidsmarktdata van Intelligence Group dienen als een kompas voor recruitmentmarketing en recruitment sourcing. Een zeer gewaardeerde aanvulling op ons markt leidende partner ecosysteem. ”
– Stanislaw Wasowicz, Regional Director Alliances EMEA

 

Gerelateerde berichten...

X