InterSystems breidt startup-programma uit met acht nieuwe startups om digitale gezondheidsinnovatie te stimuleren

Dataplatformleverancier InterSystems heeft acht nieuwe bedrijven verwelkomd in het InterSystems Startup Program. Met deze aanvulling komt het totaal aantal deelnemers op 35. Met de steun van InterSystems zijn deze startups beter gepositioneerd om het digitale gezondheidslandschap te transformeren, patiëntenzorg te optimaliseren en een betere bijdrage te leveren aan de gezondheidszorg.

Het InterSystems Startup Programma biedt ondersteuning, technische integratie, middelen en investeringen aan data-gedreven startups in belangrijke sectoren zoals gezondheidszorg, financiële dienstverlening, logistiek en de maakindustrie. De startups die deelnemen aan het programma pionieren met opkomende technologieën, zoals patiëntmonitoring op afstand, blockchain-gestuurde beveiliging van gezondheidsgegevens, en op kunstmatige intelligentie (AI) gebaseerde diagnostiek. Op deze manier verbeteren ze de toegankelijkheid van de gezondheidszorg, waarborgen ze de integriteit van gegevens en optimaliseren ze de patiëntenzorg.

Bedrijven die deelnemen aan het InterSystems Startup Programma krijgen toegang tot tools en ondersteuning om hun ideeën te ontwikkelen, prototypes te creëren, oplossingen te valideren en zich voor te bereiden op financieringsrondes. Daarnaast opent deelname aan het programma de deur naar diverse netwerkmogelijkheden, waardoor startups in contact komen met marktleiders, potentiële investeerders en strategische partners.

“De strategie van ons bedrijf wordt ondersteund door innovaties op het gebied van digitale gezondheid, die mede worden aangedreven door vooruitstrevende startups die nieuwe toepassingen van opkomende technologieën verkennen”, zegt Don Woodlock, Head of Global Healthcare Solutions bij InterSystems. “InterSystems versnelt de innovatie in de gezondheidssector door deze startups toegang te bieden tot middelen, kapitaalinvesteringen en geavanceerde technologieën. Hiermee worden niet alleen de ontwikkelingen binnen de sector bevorderd, maar ook worden startups verbonden met het bredere ecosysteem van gezondheidszorg.”

Gerelateerde berichten...