Lebara Sim Only nu ook voor ondernemers

Telecomaanbieder Lebara biedt vanaf heden haar voordelige Sim Only abonnementen ook aan voor zelfstandig ondernemers. Zij kunnen tijdens het bestellen hun zakelijke gegevens invullen en terugvinden in hun communicatie, facturen en persoonlijke omgeving. Zo wordt ook voor ondernemers voorzien in de behoefte aan een flexibel abonnement op een betrouwbaar netwerk tegen scherpe tarieven.

Zelfstandig ondernemers kunnen vanaf heden tijdens het bestellen van een Sim Only abonnement hun bedrijfsnaam en desgewenst KVK-nummer en btw-nummer invullen. Deze informatie wordt na aanmelding automatisch gebruikt op facturen en contracten, en in de MyLebara-omgeving en app. Net als voor consumenten geldt dat er geen kredietcheck wordt gehanteerd.

Ideaal voor zzp’ers
“Juist voor zelfstandig ondernemers zoals zzp’ers zijn voordelige tarieven, een flexibel abonnement en een betrouwbaar netwerk belangrijk,” aldus Eelco Gijze, Marketing & Sales Director van Lebara. “En dat is precies waar Lebara sterk in is. Ook kunnen ze hun abonnementskosten nu eenvoudiger opvoeren als zakelijke lasten.”

Flexibel en voordelig
Als één van de grootste zelfstandige mobiele telecomaanbieders van Nederland is Lebara onder consumenten al langer bekend als aanbieder van voordelige en flexibele Sim Only abonnementen. Abonnementen kunnen iedere maand gratis worden aangepast en aangevuld met diverse extra’s zoals onbeperkt bellen naar binnen- en buitenland en een verdubbeling van de 4G internetsnelheid. Ook is een maandelijks opzegbaar abonnement mogelijk.

Gerelateerde berichten...

X