Lenovo™ onthult een preview van ’s werelds eerste opvouwbare PC

Lenovo onthult tijdens Accelerate een preview en demo van ’s werelds eerste opvouwbare PC1, gemaakt voor zeer mobiele, tech-savvy professionals die de beste tools willen. De nieuwe opvouwbare PC is onderdeel van de premium ThinkPad X1-familie en belooft dat de ongekende mobiliteit op geen enkele manier de productiviteit en betrouwbaarheid in gevaar brengt. Dit is geen telefoon, tablet of vertrouwde hybride; dit is een volwaardige laptop met een opvouwbaar scherm.

We willen allemaal een groot comfortabel scherm, zelfs onderweg, maar reizen kan dit onhandig of zelfs onmogelijk maken. Laat staan dat op afstand werken met 140 procent is toegenomen van 2008 tot 2016, met steeds meer werknemers die tijd-gevoelige, media-intensieve projecten overal met zich meebrengen.

De PC heeft een OLED 2K-display gemaakt in samenwerking met LG Display® dat je in tweeën kan vouwen en de breedte met 50 procent kan verkleinen. De inklapbare ThinkPad is Intel®-powered met Windows® en combineert laptopproductiviteit met de mobiliteit van smartphones.

 

Gerelateerde berichten...

X