NetRom behaald hoogste score in IT-Experience benchmark

NetRom Software scoort voor het tweede jaar op een rij hoge cijfers in de jaarlijkse IT-Experience benchmark van Giarte (voorheen bekend als Outsourcing Performance). Met de jaarlijkse benchmarkstudie doet Giarte sinds 2002 onderzoek onder uitbesteders van IT naar hun mening over de relatie met hun IT-serviceprovider. In totaal doen dit jaar 40 verschillende serviceproviders mee.

NetRom heeft dit jaar op veel gebieden de 1ste plek veroverd. Zo hebben ze de meeste superfans en hebben ze de hoogste score behaald op Application Management. Klanten gaven NetRom 93 punten op betrouwbaarheid en 94 punten op aanpassingsvermogen (van de 100). Daarmee heeft NetRom de hoogste competenties score en de hoogte klantgerichtheid score behaald. Het gemiddelde in de benchmark staat op 76 en 77.

“We zijn trots op de grote waardering die klanten voor ons uitspreken en dat voor het tweede jaar op een rij. Een erg groot compliment! Medio september openen wij onze campus waardoor wij procesverbetering blijven garanderen voor onze klanten. Mede dankzij onze klanten hebben we dit geweldige resultaat behaald!”, vertelt Han in’t Veld, CEO van NetRom Software.

NetRom heeft grote ambities en wil de komende jaren van 350 FTE doorgroeien naar 1.000 FTE. Het aantrekken en behouden van talenten staat voor NetRom centraal, daarom is het bedrijf gestart met de ontwikkeling en bouw van een Campus van 30.000 m² met uitgebreide faciliteiten. Met deze investering van circa 10 miljoen euro wil NetRom zich verder onderscheiden van andere IT-dienstverleners in de regio. Ook wil het bedrijf op deze manier meerwaarde bieden aan opdrachtgevers door het opbouwen en vasthouden van nieuwe technologiekennis, denk aan AI, IoT en Nexus.

“De campus wordt een omgeving waar we elkaar motiveren, stimuleren en inspireren. Waar we zorgen voor uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden en onze mensen uitdagen het allerbeste uit zichzelf te halen”, aldus Mircea Negrila, CTO van NetRom Software.

Gerelateerde berichten...

X